restaurant geopend van 1 april tot 31 oktober - zwembad - centrum 200m
Hauptstrooss 12
9972, Lieler, Luxemburg€ 27,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenPrima camping, leuke Nederlandse eigenaars, geven goede service. Restaurant was nog gesloten, maar de snackbar was open.
Ontvangst super vriendelijk, sanitair schoon. Echter 7 omdat er veel ons kent ons gehalte op de camping is. Veel vaste mensen die er het hele seizoen staan. Om 23.00 nog kinderen naast camper moeten wegsturen ivm teveel lawaai.
vriendelijke ontvangst in het Nederlands maar wegens werkzaamheden niet zelf plaats kiezen maar tussen de vele vaste (lege) caravans gezet. ook omdat het regende (de eerste echte herfstdag) werden we hier niet vrolijk: geen uitzicht, geen mensen, prachtig sanitair maar geen wc papier, geen restaurant. We betaalden met Acsi 19.80.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerHauptstrooss 12
9972, Lieler, Luxemburg50° 7' 25" N
info@troisfrontieres.lu
€ 27,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine