@ingeton
- 2019
Juni 2026
vandaag heel heet. zwembad is lauw en "zwemvijver" wil je echt niet in! verder nog even afwachten 🤞
heerlijke rustige plek pal aan het water. gisteren lekker gezwommen. vandaag heel veel karpers gespot. schitterend douche gebeuren! via fietspad naar groot winkelcentrum met Lidl. receptiedame heel vriendelijk en behulpzaam. we hadden geluk, de onweersbui trok boven ons langs
Februari 2026
net aangekomen. prima eerste indruk. Let op: volg niet navigeer naar locatie want dan kom je op een ande CP uit. tik coördinaten in en volg aan het eind de doodlopende weg
top plek om te overnachten. dicht bij de route. grote grintplaatsen. prima sanitair (met warmtelamp in de douche). snack met kroket, frikadel. broodjes etc. vriendelijk personeel
sluit as zondag 7/9!!!! ruim opgezet met direct toegang tot het meer waar je omheen kunt fietsen. net aangekomen dus de rest nog ervaren. €20 camper. 2 pers. Al inclusief
gesloten! opent 28 februari!
als ACSI camping zeer acceptabel. zoek je plek. krijg je voertuig enigszins waterpas en je hebt een prima plek. sanitair superschoon. prima douches. restaurant met afhaal. fietsen naar het dorpje dichtbij. terrasje. prachtige kust
Sitecode: 22011
heerlijke rustige nacht gehad na super vriendelijke ontvangst. prima sanitair, douche was top. prachtig uitzicht! restaurant was dicht. tsjaaa, naseizoen
heerlijke rustige kleine camping direct aan het water. ruime plaatsen top sanitair. heel vriendelijk personeel. broodjes op bestelling. spar supermarkt en restaurant bij de buren. Top!
niet te vinden! coördinaten kloppen niet, kom je midden op naast gelegen camping uit. hou restaurant Barba danilos aan! de camping hoort daarbij! is trouwens top hoor!