@Berkhoutborder
Gastvrij ontvangst. Prima rechte ruime plekken. Keurige toilet en douche unit. Weids uitzicht. Zeker een plek om terug te komen, maar nu genieten we nog een tijdje.
Prima camping! Ontvangts correct en duidelijk. Plek + comfort standaard. Restaurant 7 dagen in de week open. Vooraf reserveren en je menukeuze doorgeven. Bediening deed zeer de best om de het "gemütlichkeits" gevoel te geven. Plek om terug te komen. Mooie omgeving!
Sitecode: 22011
Prima camping, vriendelijke services, zeer schone toilet en doucheruimtes. Heerlijk gegeten bij restaurant (let op vooraf reserveren) Campingprijs iets hoger dan normaal, daartegen krijg je eem plek die groter is dan standaard. Zeker een plek om terug te komen!
Voor de prijs een voldoende voor overnachtingsplek. In tegenstelling vlot anderen goed vooraf geregeld, reserveringsplek was vrij, emails keurig op tijd ontvangen. Camping stond goed vol. Negatief; camping was 1 groot drollenveld! Vooral uitwerpselen van kleine hondjes, bezitters ruim je troep op! Zelf hebben we 2 honden, gebruiken zakjes voor de uitwerpselen. Voldoende vuilnisbakken aanwezig. Kleine moeite, groot gemak voor anderen.