Parking Hacienda Des Cigognes

• Wasmachine

• Vuilnisbak

larie

jun 2025

Als je na reizen in dit mooie land even rust wil hebben is dit de plek. op het erf bij een bijzonder sympathieke wijnboer en vrouw. als je wil wordt er gekookt, drie gangen met wijn. het eten was super en te veel om in een keer op te eten en de wijn heerlijk. gelijk 4 gekocht. foto van de maaltijd geplaatst. 5 sterren. aanrader. sukran!

Marobhoorn

mrt 2025

2 nachten geweest. Rondleiding door de “wijnfabriek” gedaan, afgesloten met een proeverij. Uiteraard een paar flessen van de verschillende soorten aangeschaft. acceptabele prijzen. ‘s Avonds uitstekende 3-gangen-maaltijd met een wijntje. 200 mad pp. Verder geen kosten. alle voorzieningen gen aanwezig. Prima verblijf, bijzonder sympathieke eigenaar. Wij zeggen: als je in de buurt bent , doen!

Jenbug

feb 2025

Wat een geweldig welkom van onze gastheren. Een werkelijk prachtige ervaring in de Hacienda: heerlijk eten, geweldige wijn en geweldige locatie. We verbleven er twee nachten en genoten van een fietstocht naar de lokale souk, wat ons bezoek nog gedenkwaardiger maakte. Stuur van tevoren een e-mail als u wilt eten

Route de Khemisset

caïdat de Bni Ameur Ait Zekri, Marokko

33° 51' 16" N 6° 14' 12" W

33.85442 -6.23677

Camperlocatie op erf - gebruik GPS-coordinaten - eigenaren runnen klein restaurant in hun huis - wijntour mogelijk - centrum 15km