@larie
- 2000
laatste paar honderd meter beetje oppassen maar te doen. heerlijk rustig, vogelgeluiden en perfecte sani en zwembad. de heel aardige altijd met een glimlach eigenaar komt in de namiddag de 20€ ophalen. perfecte plek. sterke wifi ook.

Sitecode: 194870
Een heel hartelijke ontvangst in wat lijkt nieuwe camperplaats. Veel ruimte, ook in de schaduw en sanitair zo schoon en nieuw. gratis wifi en nu dit alles voor 15€ inclusief stroom. mijn eerste 5 sterren in jaren. bent u in de buurt, dit is de plek

hie is even na de qr code wat gegevens invullen maar eenmaal gedaan drik op de knop open deur en dan nogmaals de mail die je dan krijgt en de poort gaat open. vlak terrein, stroom en met weer een andere code een douche( prima temperatuur) die niet dicht kan en een wc. die worden elke ochtend schoon gemaakt. perfect. er was toen ik er bleef wat storing met stroom en na telefoneren binnen een kwartier werd gemaakt. Bedankt gemeente🥰
Kom hier al jaren De gastvrouw (Tessa) maakt dat je hier iets bijzonders ervaart. Samen eten, spelletjes, contact met je medecamperaars. ( ald je dat wil) en dat in de zwoele avond naast een zwembad en prima douche enzo.) (niet verder vertellen want het is bijna altijd vol..ff bellen/reserveren van tevoren helpt wel) Vijf sterren.
Aardigeenthousiaste beheerder spreekt ook engels. Ruime plekken, zelf kiezen de meeste met schaduw.Uitzicht over de olijfboompjes. Prima sanitair.10 minuten fiets of half uurtje wandelen en helder meertje waar je in kan zwemmen. Verkoopt ook eigen gemaakte olijfolie in verschillende smaken en die zijn heerlijk.

Als je na reizen in dit mooie land even rust wil hebben is dit de plek. op het erf bij een bijzonder sympathieke wijnboer en vrouw. als je wil wordt er gekookt, drie gangen met wijn. het eten was super en te veel om in een keer op te eten en de wijn heerlijk. gelijk 4 gekocht. foto van de maaltijd geplaatst. 5 sterren. aanrader. sukran!

off grid camperplaats nieuwe nederlandse eigenaren. 10€ per dag en daar krijg je een fantastisch uitzicht, geluiden van vogels en prachtige wandelingen voor. Plaatsje met cafe, restaurant en winkel op anderhalve kilometer. mail audreykardol16@gmail.com

deze plek is mijn idee van hemel op aarde voor campers en eventueel met een hondvriend. kom er jaren en altijd langer dan gepland. ik heb begrepen dat het momenteel voor korte tijd gesloten is. dus voor de zekerheid eerst contact opnemen.

geweldige plek, op het laatst lastig op de laatste paar honderd meters maar de “ moeite” waard. heel aardige duitse symphatieje eigenaar, prima sani en warm water zonder knopjes, uitzicht weids, wifi gratis en ook nog eens een ruim lekker zwembad. heerlijk. 5 sterren en die geef ik niet vaak
er zij twee camperplaatsen naast elkaar, allebij gestaan. Deze El Rancho heeft mijn voorkeur. groot terrijn en he kan staan waar je wil, ruimte zat. uitzicht is wat hoger dus je ziet de omgeving en niet naast de weg met behoorlijk wat. verkeer. De receptie jonge dane is hartverwarmend vriendelijk. de sanie is nieuw en superschoon. voor 1 euromuntje 5 minuten heerlijk grote straal warm water. kortom, neem deze plek.

Dit is een bijna ongelofelijke mooi plek. Symphatieke Duitse familie die je geluik welkom laten voelen. zoner moeite kom je op de plek die zo groot is waar je kan staan waar je wil. het uitzicht laat je de sterren zien en opkomst en neergaan van de zon. douche en toilet moet je wel 5 minuten voor lopen naar beneden) maar is warm en schoon. heerlijk. de zelfgemaakte olijfolie is zo lekker dat ik er 5 heb gekocht

eens met iedereen maar er is wel een douche op de camperplek en paar honderd meter verder lopen naar de kerk die je ziet een goedkoop terrasje
wat een prachtige camperplek. kwartier van de snelweg en je bent midden in de stille natuur. De charmante gastvrouw laat je gelijk welgemeend thuis voelen. Met fantastisch zwembad, perfecte douche en na 10 minuten fietsen een mooi dorpje waar je heerlijk kunt eten. Vanuit de omheinde plek, helemaal veilig , loop je zo de natuur in.

heel speciale plaats. bij de laatste paar honderd meter denk je dat je verkeerd rijdt sta je er ineens ( gebruik google) sterren, prachtig uitzicht vriendelijke eigenaar die lokale kouwe biertjes heeft een natuur wc stroom en wifi ( wat zwakjes) en dan lopen de steenbokken langs je camper !. wat een ervaring. die 6 euro vond ik te weinig gaf 10. de plek om zonder lichten in de nacht naast je camper te zitten. hemels
mijn eerste 5 sterrenplek na veel reizen. prachtige locatie heel vriendelijke nederlandse eigenaren douche ruimte voor je camper alles perfect. koelkast met inhoud :) Een opmerking: gebruik op de laatste paar kilometers google want tomtom kan het niet vinden. absolute aanrader.

klein naar fijn. plek zat voor je camper, sterke wifi. behulpzame eigenaren. pakweg 500 meter lopen en je zit te lounchen op een bijna verlaten zand strand terwijl hier vlakbij malaga het nu erg druk is. zeker waard om hier te zijn. dorpje is niets naar paar kilometer wel een mercadona. één douche is het enige minpunt wat ik kan bedenken, voor 1 euro 5 minuter perfecte douche, zonder knop.

geweldige camperplaats. ruimte zat, alles werkt en bijzondere vriendelijke en charmante eigenares, wifi uitstekend. paar honderd meter een beetje verborgen restaurant, cafe waar je goedkoop kan eten en de lokalen ontmoeten. wilde een dag staan maar ben gebleven, de rust ook en voor maar 11€ ! 5 sterren.

Dit is een plek waar je eigenlijk even moet zijn, de ( nederlandse) ontvangst is allerhartelijkst. de douche, toilet perfect. de oprit vanaf het dorp Chella is even een dingetje, maar te doen en dan sta je onder de sterrenhemel. In Chella, even zoeken, een pleintje met terrasjes. spaanse gezelligheid. Een echte aanrader maar ook raadzaam om te reserveren want behoorlijk populair.

Dit is de camper/camping plaats van mijn dromen. Alles klopt, mag staan waar je wil ruim, perfect sanitair op loopafstand van avontuurlijke wandeleningen. Behulpzame en heel vriendelijke nederlandse eigenaren. De enige plek die ik op mijn reizen een 5 sterren geef.

Geweldige plek, midden in de natuur en de camping lijkt wel een klein parkje. Bijzonder aardige nederlandse eigenaren die alles voor je doen ( ook lekker koken!) Alles aanwezig, zelfs een zwembad en koelkast met lekkers. Beslist een aanrader.

toplokatie als je onderweg of net van Spanje komt. is mijn laatste of eerste camperplek in frankrijk. slechts 10 €, wordt in de vroege avond opgehaald. beste gratis wifi die ik op mijn reizen tegen kom. sanitair eenvoudig maar schoon, heerlijk warm. als je geluk hebt zie je motoren de lucht in vligen. een echte aanrader, ruimte en rust. water non potabele.

prima plek. dichtbij de snelweg die je niet hoort. bosrijk en veel schaduw, je mag dtaan waar je wilt en ruim. 10 minuten looen en heel grote suoermarkt. het dorp heeft verder niets te bieden , wel een café. Een aanrader voor onderweg, met stroom 14€. sanitair prima, warme douche zonder drukknop. eigenaar/receptie vriendelijk en spreekt alleen frans. wifi rond de receptie, verder niet

prima overnachtings plek, veel al bijna alleen maar veilig. groots uitzicht, restaurant 2 minuten lopen, eenvoudig naar goedkoop. stroom, wifi iets naarboven en een heel hippe wc/ warm water douche container. wel even sleutel bij bar vragen. geld zeker waard en ook nog eens heel stil
prima plek, ruimte genoeg en door begroeing enigszins prive. aardige en geduldige receptie dames. klein winkeltje en ook een restaurant waar je brood kan kopen. zwembadje erbij en na 20 minuten lopen aan het strand en “bruisend”benidorm. enige minpuntje is de wifi, die is erg zwak jammer genoeg..
Perfecte camperplek. Alles erop en eraan. Ruimte genoeg voor je camper.Sterke wifi ook. Camping "baas" heel vriendelijk en behulpzaam. Zandstrand nog geen 40 meter lopen. Aanrader.
prima plek, superaardige en vrolijke receptie dame. ruim en perfecte sanitair en wifi. vlakbij winkels ( metcadona) en strand. op terugweg kom ik zeker terug
Prima plek, zeker als je van natuur en spannende wandelingen houdt. Bijzonder aardige Belgische beheerders die altijd voor je klaar staan en allerlei leuke wandelingen klaar hebben.. Alles netjes en schoon, wc, douche (warm), afwasplek. De omheinde tuin is zeer groot en vol leuke zitplekjes en snachts afgesloten, dus veilig. Enige minpuntje is het zwakke wifi signaal maar met zo'n omgeving is dat niet erg :) Ik kom er terug.
Fantastische plek, ruim en landelijk. Alles werkt en heel schoon, douche, plek voor de afwas, wc, WIFI (!) etc. Vriendelijke behulpzame beheerders (Loes en Danny), spreken vele talen waaronder Nederlands. Beetje lastig die laatste kilometers omhoog maar zeker de moeite waard. Er zijn 5 stroompunten, dus wellicht eerst even bellen, als je stroom wilt natuurlijk.

Aardige eigenaar, prachtige stille plek, inclusief stroom, water, dierengeluiden :) en als je er naar vraagt ook gratis internet. De 15 euri beslist waard. Beetje lastig te vinden dat wel. Aansluiting stroom met gewone stekker!
Uitstekende plek, de prijs van 10 euro is inclusief stroom, hete douches zonder munt, wc's en na 5 uur smiddags prima internet (je moet in het kantoortje bij aanmelden er wel naar vragen). Vlakbij is een brug en net over de brug rechts is elke zaterdag een grote markt. Aanrader.