@Marobhoorn
- 2010
- Iveco
- Integraal
Juli 2026
Alle voorzieningen aanwezig. Rustige camperplaats. Mooi uitzicht. Heerlijke omgeving om te fietsen/wandelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Geweldige plek! Aan alles is gedacht. zie ook de vorige reviews. Komen zeker terug!
Juni 2026
Mooie, rustige camperplaats. Mooie omgeving. Prima sanitaire voorzieningen. Klein zwembad met ligstoelen. Sympathieke familie. Wijnproeverij met eigen wijnen. Komen hier graag terug.
Grote camping met heel veel camperplaatsen. we betaalden 27 e per nacht, maar dan heb je alles: prima douches, grote schaduw- of zonplek, elektra, water op de plek , prachtig zwembad, winkeltje, restaurant, beveiliging, makkelijke afvoer zwart en grijs. 10 minuten fietsen naar oude stad Gallipoli.. nieuwe supermarkt om de hoek. na een week off-grid is dit een prima gelegenheid om te genieten van een goed georganiseerde camping/camperplaats.
Mei 2026
Prima camperplaats. Van 22 t/m 25 mei gestaan. Lang niet vol, ondanks Pinksterweekend. Alles echt goed/ efficiënt geregeld. Bus/metro-kaartjes bij de receptie. Bushalte bus 105 naar het centrum paar minuten lopen. Als we weer naar Rome gaan doen we deze CP weer!
April 2026
De camperplaats is gerenoveerd en nu weer open. Mooie, grote plekken. uitstekende voorzieningen. Prima uitgangspunt om de oude binnenstad van Hoorn te verkennen. Staat vaak vol, dus bellen om te reserveren is aan te bevelen!
Geweldige plek. Alle voorzieningen. Rust en ruimte en vriendelijkheid. Staat op onze favorietenlijst.
Stonden hier alleen. prima plek. Grote grasplekken met elektra dichtbij. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig, behalve douches. Aanrader!
Prima locatie. Ruime grasplaatsen. Electra-paal dichtbij. Goede afvoermogelijkheden voor grijs-, zwart- en restafval. waterinname bij de boothelling. Uitstekend sanitair. Mooi uitzicht over meer en haven. Aanrader!