Camping Ermerstrand

2.5

2.5

Ilion44

sep 2025

Verschrikkelijk! wat een dooie boel! Ga hier niet naar toe! onaardige eigenaar, blaaskaak! Alles is dicht. Het lijkt er op dat ze er op aan sturen om failliet te gaan, ik bedoel wat een absurde prijzen! Ga naar Wielens in Noord-Sleen. Voir €17,50 heb je een prachtige plek, nette sanitair en gratis wifi en een restaurant wat gewoon bijna dagelijks open is!

JaapYvonne12

aug 2025

We zijn hier vandaag geweest, we zouden 2 dagen blijven, met onze 3 kinderen, we zijn 1 dag geweest, en snel weer naar huis toe, er is hier helemaal niks te doen, indoor speeltuin was gewoon dicht, in het hoofdseizoen, ook alle horeca gelegenheden waren dicht, wij komen hier nooit weer. Gr, Jaap

hemapaba

apr 2025

Hier moet je echt niet wezen, bij recepties en verwijzingen van afwezigheid en plaatsje gezocht op een groot parkeerterrein. ‘s avonds om 21:15 uur komt er een persoon langs ( zegt dat hij beheerder is??) Als je wil blijven moet ik direct € 25 betalen en als ik niet snel vertrekt het dubbele. Wil best een redelijk bedrag betalen voor 0,0 faciliteiten, maar geen €25. Nog wat dreigementen van als ik je ergens in de buurt zie e.d. Wat een slechte

Steenbakkersweg 3

7843 RM, Coevorden, Nederland

Natuurgebied - recreatieplas - activiteiten - waterskibaan - centrum 2km

26 mei t/m 2 jul

3 jul t/m 5 jul

26 okt t/m 31 okt

Toon alle tijden en prijzen