minicamping - Grote Rietplas met zijn zandbanken - Ter Apel - centrum 3km
Drentse Mondenweg 40
7831 JB, Nieuw-Weerdinge, Nederland€ 15,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
Kortingskaarten2 dagen gestaan gastvrij ontvangen mooi veld super zuiver sanitair en in het huiskamer voelende receptie heerlijk gegeten heerlijke hamburgers en schnitzel s zeker een aanrader
Mooi veldje, maar wel aan doorgaande weg. De stroom werkte bij ons niet. Douche €0,50, met munt (die moet je dan dus wel hebben...). Toen wij er waren, waren er maar twee andere kampeerders; als het vol is lijkt het me erg druk. De inrit naar de camping is krap; wij kwamen er met een Frankia F-line 680 maar net door.
lees meerBeste Jolanda en ad. Wat vervelend om te horen dat u geen stroom had, waarom bent u niet naar de receptie gekomen hadden we het meteen verholpen. Wij zijn maar een kleine minicamping en niet gemaakt voor zo een grote camper als die van u.
Superfijne camping, fietsafstand van de dierentuin Emmen. Hier zo fijn en covid-proof kunnen camperen. De eigenaar, Martijn is super gastvrij en meedenkend. We voelde ons meteen thuis. De wifi is er super maar de bandbreedte is een aandachtspunt.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Drentse Mondenweg 40
7831 JB, Nieuw-Weerdinge, Nederland52° 52' 17" N
info@minicampingdrentsemonden.nl
€ 15,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet