Camping Emmen

torfus

aug 2025

Kwamen zonder te reserveren aan, waren nog 2 plekken vrij op zich ruime plek. Ze beschrijven op de website verharde plaatsen te hebben maar niet gevonden! Ze spreken op de website over een modern sanitair gebouw ik heb hem niet gevonden of is de tekst van 20 jaar terug, het sanitair gebouw wat ik heb gevonden was vies slecht onderhouden en zeker niet modern. Voor een hond betaal je 3.5 euro wat ik erg veel vind. Eens en nooit meer!!

Santelmo

jul 2025

rustige camping met klein zwembad en restaurant. zag er verzorgt uit. Goede service voor brood. De douches waren schoon. Alleen het aantal douche s (3d+3h) tov het aantal plaatsen is m.i. te krap. wij betaalde 30 euro voor 1 nacht

Opajopa

jun 2024

Wat een rust op deze camping. En alles wat je nodig bent is er. Zelfs een plons in het zwembad was lekker verkoelend. Fijn om zo een paar dagen te genieten 😊

Bultweg 7

7761 PJ, Schoonebeek, Nederland

Camperplaatsen en kampeerplaatsen op groene camping - verwarmd zwembad - dichtbij natuurgebieden - centrum 2km

1 apr t/m 2 okt

ACSI - Campingcard