@Santelmo
- 2016
- Hymer 672 Van
- 2008
- Ford
mooie cp met goede voorzieningen. Douchen is even wachten op warmwater. Binnen 10 min lopen in het centrum. Maar gelet op de acsi prijs samenstelling is de prijs 30 euro/dag.
rustige camping met groot recreatie deel voor daggasten. douches zijn matig. er is een restaurant.geen wifi. Het grenst aan een toekomstige bouwplan. wij betaalde 23.50. goed voor doorreis plek. 9 km van centrum Groningen.
Prettige camping met fraai douche gebouw. broodjes service .vriendelijk ontvangst. Met groot speelpark ernaast. wifi was top . 23 per nacht.👍
30 juli 25, camperplek bij kleine haven. aantal campers hebben mooi uitzicht over water. douche en toilet zijn zeer goed. op fietsafstand van schwerin. voor 1 dag waren we 29 euro kwijt.incl.douche en elektra
juli 25 leuke kleine camping met voornamelijk vaste caravan plekken. dichtbij een meer. Rondom bos en een kleine srv wagen was om 8 uur met lekkere broodjes. douches waren schoon , alleen je hebt 2 douches naast elkaar in 1 ruimte. beetje vreemd. De wifi werkt slecht. we waren voor 1 nacht 32.50 plus 2 euro voor douchen. vrij prijzig voor het gebodene.
op 23 juli 1 dagje gestaan ,laatste plekje. goede camping met goede douches. aantal t.o. staanplaatsen is krap. broodjes service aan huis, top. kosten zijn 30 euro plus stroom kosten prima wifi. Italiaans restaurant vlakbij.
rustige camping met klein zwembad en restaurant. zag er verzorgt uit. Goede service voor brood. De douches waren schoon. Alleen het aantal douche s (3d+3h) tov het aantal plaatsen is m.i. te krap. wij betaalde 30 euro voor 1 nacht
mooie camping, groot veld met voldoende elektra punten. supermarkt op 500m. sanitair is netjes en schoon. 16 euro voor 2 p en hond
santelmo 21 mei 25 mooie camping met mooi zwembad, basis cp is groot voor 2 p en hond voor 40 euro ( 6 voor de hond!) 10 min fietsen van het dorp.
een kleinhaventje op zijn retour. geen medewerkers te zien. stroom palen zijn onklaar. naast sportveld. Via smalle weg met bomen bereikbaar. Zijn hier niet blijven staan.
18 augustus 23 mooie plek met veel uitzicht. info op bord geeft aan dat overnachting is toegestaan. ook in de houten tenten die zijn geplaatst. Roofvogels , konijnen en een ree gezien. top henk
mooie plek met uitzicht op de boten. kost 195 kronen incl.water ,grijswater en chemie. voor douche en toilet moet 50 kronen extra betaald worden. gr.henk
camping niet te bereiken, tot 3 maal tunnel max 240. eindelijk onder het spoor door, dan de wegen max 200 breed. Dan maar naar een andere camping.
Sitecode: 20025
mooie camping, grote plekken. 24.32 per dag. veel minder dan wat er op de site staat. klopt dus niet. goede bus naar Barcelona.
3 maart 23, zaak is al enige weken gesloten.
leuke camping. helaas geen radio en tv ontvangst. kleine beekjes stromen door en om de camping. ik vermoed dat het bij veel regen lastig zal zijn om weg terijden door het gras 'm
23 mei 22 mooie camping. was erg stil. wij betaalden 17.50 2p+h. geen WiFi. sanitair gedateerd maar schoon.
10 mei 22 goede camperplek , alles zo goed als nieuw. alles keurig verzorgd. nacht + stroom is 12 euro. WiFi is zeer goed. Naast de lidl.prima.
leuke plek, doet me denken aan de hippie tijd. sanitair is erg matig. maar douche wc in camper gaat goed. met hond in taxi voor 7 euro in centrum. ca 5 km. niet overal satelliet ontvangst.
3 plekken op 100m van supermarkt. Alleen grijs water nog legen. rest is afgesloten. rustige plek. goed voor 1 nacht.
de toerit is heel verwarrend. Geen bordje van camper gezien. Voor dat ik het wist reed ik weer op de snelweg. Dus maar over geslagen.
10-9-2021 lokatie ziet er verzorgd uit. De plek waar je staat is enorm groot, goed voor 2 campers. De prijs is even schrikken 33.10 ipv de 12.50 in de gids. We hadden de review niet gelezen, dan hadden we het kunnen weten.
mooie cp. sta hier met 18 campers naast de 5 officiële plekken. mooi vlak terrein
mooie plek met uitzicht. de plek is ca 200 m van de weg . plaats voor wel 20 campers. redelijke vlakke ondergrond. geen voorzieningen.
18 okt 18 Prettige plek om te staan. Mooie zonsondergang en opgang. Uitzicht over de haven. 10 euro en 1.50 stroom. Broodjes Service bij de haven meester. Voor een eenvoudige avond maal of ontbijt kun je ook bij haar terecht. Verder niets te beleven. Wij hadden het geluk dat er veel kraanvogels over logen.
In het restaurant is het goed eten voor een bescheiden tarief. Als je meer van de snelle hap houd dan loop je even naar de andere zijde van de brug waar een veelvoud van rollende keukens hebt. 121018
unieke camping om de ligging tov het duin. Ongelijk terrein, weinig plekken met satelliet ontvangst. Douchen is in de buitenlucht, dus minder als het nog koud is. Op alle plekken elektra. Kosten laag seizoen 23,22 . Vriendelijke receptie
prima lokatie. 10 mei 18 Wij stonden met 12 campers naast de brandweer kazerne. Het officiële cp plek bleek aan de andere zijde van de kazerne te zijn. op deze plek is het gratis, minder geluid maar geen voorzieningen.
Sitecode: 20190
10 05 18 mooie camping in dennenbos.Heerlijk verwarmd zwembad. dichtbij het strand. sanitair zietgoed uit. douches zijn iets minder, mar alles schoon. nederlandse eigenaar
3mei18 henk goede plek om deze leuke stad te bezoeken. alles dichtbij aanwezig behoudens elektra , en gratis. wat wil je nog meer.
een mooie camping , bijna alle plekken met satelliet ontvangst. Verwarmd zwembad en een prachtige douche gelegenheid. Hier kan je ook goed douchen in het voor en naseizoen. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
22- 4-18. kleine camping. krappe plattsen en de volle mep betalen, maar zwembad is leeg!!!!
henk. goede camping voor honden bezitters. zij hebben een kennel waar je de hond voor 4 euro de hele dag onder de pannen. dan kan de baas naar valencia.
Sitecode: 20286
24-4-2018 henk Camping met Krappe manoeuvreer ruimte, veel bomen dus geen tv. Sanitair is sterk gedateerd maar schoon. Veel auto verkeer op de camping. Ontvangst nogal stug. Plaats zat.
23 feb 2018; camperplaats is aan de andere zijde van het restaurant geplaatst. mooi groot grasland met ca 12 elektra punten. er is plaats voor ca 40 campers. water en chemisch toilet aanwezig. kosten 12.50