Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
3.4

Locatie host
Welkom bij Minicamping Kasteel Diever, een rustige en sfeervolle camperplek in het hart van Drenthe. Onze minicamping ligt op een unieke locatie bij het historische kasteel van Diever, omgeven door natuur, ruimte en stilte – precies wat camperaars waarderen.
Met ruime, verharde camperplaatsen, goede voorzieningen en volop privacy is onze camping ideaal voor een ontspannen tussenstop of een langer verblijf. Vanaf uw camper stapt u zó de bossen en heide in voor wandel- en fietstochten, terwijl het gezellige dorp Diever en bezienswaardigheden in de omgeving binnen handbereik liggen.
Of u nu op doorreis bent of bewust kiest voor rust, natuur en comfort: bij Minicamping Kasteel Diever voelt elke camper zich welkom.
Lees verder
Lozen afvalwater