Buytenplaets Abelen

Geclaimd door eigenaar

4.4

Locatie host

Het verhaal van Flevoland
In Flevoland leven we onder de waterspiegel, op gemiddeld –4,5 meter onder NAP. Bijzonder om dit grootste ‘man-made land’ polder te bedenken én te maken, bijzonder om hier nieuwe natuur te laten ontwikkelen. Wie Flevoland zegt, zegt Oostvaardersplassen, zegt Markerwadden, zegt Nationaal Park Nieuw Land.

Kom naar Flevoland en ervaar onze bijzondere en unieke natuur.

Lees verder

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

4.4

rob-mostert

aug 2022

Mooie camping het was heel warm maar we hadden een mooie schaduw plek. vriendelijke eigenaar die alles en iedereen naar de zin wilde maken. De hondjes kregen een Kuip met water voor de hitte. Keurig sanitair staan veel tentjes maar zeker ook voor de campers zeer aantrekkelijk.

Tante-San

apr 2022

Kleine, gezellige camping met ruim opgezette plaatsen voor campers tot 7 meter. Prachtige kampvuur plaats, schoon sanitair en aan de WiFi wordt gewerkt. Héérlijk wakker worden met al die vogeltjes!

Mijntje10

aug 2021

Voorzieningen voldoen voor de doorsnee camperaar. Geen WiFi aanwezig, beperkt sanitair, maar wel schoon. De prijs is aan de hoge kant voor de kwaliteit en aanbod van faciliteiten.

Het Hazepad 5

8255 AV, Swifterbant, Nederland

Sitecode: 82012

Locatie host

Het verhaal van Flevoland

Kom naar Flevoland en ervaar onze bijzondere en unieke natuur.

Lees verder

Camper- en kampeerplaatsen op minicamping - centrum Swifterband 500m