@Mijntje10
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Geweldig ontvangst, prachtige plek aan het water. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De camperplaats is kleinschalig, eenvoudig van opzet, maar echt leuk om te ervaren. Er heerst een landelijke sfeer met uitzicht op grazende koeien. Prima omgeving om te fietsen. Toplocatie.
Juni 2026
Dit is een toplocatie met ruime plekken en rustige omgeving. Voorzieningen op de locatie zijn erg goed en worden prima schoon gehouden. De winkel aan de voorzijde aan de straatzijde heeft praktisch alles, zelfs een lader voor de telefoon. De supermarkt is 200 meter verderop, waar zaterdags een foodtruck heerlijke pizza’s bakt
Leuke ‘nieuwe’ camperplaats in de Rondje Nederland - Langs Boerenerven. Levendige locatie, waar bedrijvigheid van het fruitbedrijf parallel loopt aan de rust van de camperplaats. We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Het sanitair is prima, in de loods iets beter dan op de camperplaats. Er is informatie in de loods over de omgeving. Wanneer bezoek je een kersen-fruitteler? Als het fruit bloeit of als het rijp is. Smakelijk!
Uitstekend verblijf gehad, we waren hier voor een tweede bezoek. De camperplaats is keurig verzorgd, alle voorzieningen zijn schoon en ruim voldoende aanwezig. De ijsboerderij is een gezellige gelegenheid voor een kopje koffie en een heerlijk ijsje. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
Deze camperplek verdient onze 5 sterren. De eigenaren zijn super vriendelijk, de ontvangst en rondleiding zijn zeer informatief en leuk. Het in- en uitchecken was gemakkelijk. De Koffiesnor biedt een keuze uit vele lekkernijen. Wij vonden het boerenschepijs erg lekker. Vooral de kersen-monchou was heerlijk. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw, prachtig aangelegd en super schoon
John en Astrid zijn beheerders met passie voor het camperen. Bijzonder gastvrij, keurig verzorgde campertuin, met ruime plaatsen. Het sanitair is netjes verzorgd, er is veel informatie over de omgeving. Veel wandel- en fietsmogelijkheden, supermarkt en andere winkels dichtbij. Superleuke plek in een rustige omgeving
2023
Hennie en Monique hebben ons 3 dagen in de watten gelegd. We gaan met een blij gevoel naar de volgende camperplaats . We kregen verse broodjes op zondag en zelfs hulp bij de afwas.
Deze camperplaats heeft aan alles gedacht. Gemakkelijk inchecken via de zuil, ruime plek, een kraantje aan de stroompaal. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en netjes. Wij noemen dit top-notch en complimenten aan Jan die de gehele dag in de weer is.
Ons bezoek aan dit pareltje van ‘Rondje Twente’ was een ware belevenis. Desiree is de 5 sterren met haar top verzorgde camperplaats meer dan waard. De plekken zijn ruim en keurig aangelegd. Het sanitair is schoon en relatief nieuw. Infotheek en winkel zijn prachtig. Je kan bij slecht weer ook binnen zitten. Voor wie wil is er broodjesservice. De hond is ook welkom en er is voldoende uitlaatmogelijkheid.
gastvrij ontvangst, ruime plek met mooi uitzicht over grasveld met grazende Schotse hooglanders. Sanitaire voorzieningen zijn prima schoon, worden meerdere keren per dag gereinigd. Alles top geregeld door Ilona en co.