@Mijntje10
Deze camperplek verdient onze 5 sterren. De eigenaren zijn super vriendelijk, de ontvangst en rondleiding zijn zeer informatief en leuk. Het in- en uitchecken was gemakkelijk. De Koffiesnor biedt een keuze uit vele lekkernijen. Wij vonden het boerenschepijs erg lekker. Vooral de kersen-monchou was heerlijk. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw, prachtig aangelegd en super schoon
John en Astrid zijn beheerders met passie voor het camperen. Bijzonder gastvrij, keurig verzorgde campertuin, met ruime plaatsen. Het sanitair is netjes verzorgd, er is veel informatie over de omgeving. Veel wandel- en fietsmogelijkheden, supermarkt en andere winkels dichtbij. Superleuke plek in een rustige omgeving
Hennie en Monique hebben ons 3 dagen in de watten gelegd. We gaan met een blij gevoel naar de volgende camperplaats . We kregen verse broodjes op zondag en zelfs hulp bij de afwas.
Deze camperplaats heeft aan alles gedacht. Gemakkelijk inchecken via de zuil, ruime plek, een kraantje aan de stroompaal. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en netjes. Wij noemen dit top-notch en complimenten aan Jan die de gehele dag in de weer is.
Ons bezoek aan dit pareltje van ‘Rondje Twente’ was een ware belevenis. Desiree is de 5 sterren met haar top verzorgde camperplaats meer dan waard. De plekken zijn ruim en keurig aangelegd. Het sanitair is schoon en relatief nieuw. Infotheek en winkel zijn prachtig. Je kan bij slecht weer ook binnen zitten. Voor wie wil is er broodjesservice. De hond is ook welkom en er is voldoende uitlaatmogelijkheid.
gastvrij ontvangst, ruime plek met mooi uitzicht over grasveld met grazende Schotse hooglanders. Sanitaire voorzieningen zijn prima schoon, worden meerdere keren per dag gereinigd. Alles top geregeld door Ilona en co.
Gemoedelijke sfeer op deze mooie camperplaats. De sanitaire voorzieningen zijn zeer ruim opgezet en worden prima schoongehouden. In de zomer moet je een vliegenmepper meenemen, logisch bij een camperplaats bij de boer. We hebben een leuke tijd gehad en een stempel gescoord voor “Rondje Twente”
Vriendelijk ontvangst, wij hebben op de weide bij de kippen gestaan. Ruime plekken, uitzicht op de appelbomen. De winkel en terras zijn echt aanraders. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed en netjes schoon. De kraan voor het spoelen van de toiletcassette is te lang, een kraantje naast de stortplek met een kortere slang zou handig zijn.
Zeer ruime camperplaats met mooie plekken, dicht bij de wandel- en fietsroutes. Superschoon sanitair, alle voorzieningen zijn aanwezig. Enige kleine minpuntje is de stroompaal waar af en toe wat geld in moet. Zorg dan ook voor voldoende euro-munten. Kan ook via een app, maar dat werkte bij ons niet.
Vriendelijk ontvangst door Peter en Chantal. Na een uitgebreide uitleg zelf een plek gekozen. Door de kleinschaligheid is er veel contact met de andere gasten. Verder is het vooral een rustige plek met schaduw van de bomen in de ochtend. Sanitair is eenvoudig maar goed schoon. Veel informatie over de omgeving. Camperen zoals camperen bedoeld is. Een aanrader.
Prima camperplaats, we hebben het hier goed gehad. Bij aankomst zelf een plekje zoeken en je oriënteren. We missen een beetje het persoonlijke karakter en de uitleg. In het sanitairgebouw is veel informatie over de omgeving. Alle sanitair is goed schoon en voldoende aanwezig.
We werden hartelijk begroet door ‘boer Piet’. De camperplaats beschikt over alles wat een camperaar nodig heeft. De plekken zijn ruim en afgescheiden met heggen. We komen nog een keer terug om pannenkoeken te eten.
Bij aankomst werden we allervriendelijkst ontvangen door Anneke en Gerrit. De uitleg was zeer uitgebreid over de camperplaats en de omgeving. Er is veel informatie over fietstochten en stedentrips. Wie van rust en ruimte houdt is hier op de juiste plek. De weg die parallel aan de dijk loopt is veel leuker dan de dijk zelf. Alle voorzieningen zijn top en zeer goed onderhouden. We hebben veel dieren en planten gezien. Dit was genieten!
Als je een toetje aan je campertour wilt toevoegen, dan is een bezoek aan de IJsboerderij een must. Een rondje Nederland langs Boerenerven hebben vele mooie stekjes, deze plek is uitzonderlijk netjes en goed georganiseerd. De camperplaats heeft een ruim opgezet sanitair, gemakkelijk bereikbare plaatsen, alles is overzichtelijk. Dit is een pareltje onder de camperplaatsen.
Fraaie camperplaats aan het water, stroom en sanitair zijn prima. Stroom kan naast Aan/Uit app ook rechtstreeks aan de havenmeester worden afgerekend. De havenmeester komt ‘s avonds na 6 uur langs. Stageld wordt cash afgerekend (pinnen kan, maar liever contant). De plaatsen op de steentjes zijn een uitdaging voor de verwende camperaars, die liever een grasveld voor de hebben. Gezellig contact met mensen van de plezierjachten.
Mooie plek dicht bij het Wad, uitzicht op de stad Harlingen. Vriendelijk ontvangst, goede informatievoorziening, ruime camperplek op het gras. Ondanks de lange en hete zomer is het gras op onze plek nog prima. Sanitair is schoon en voldoende aanwezig.
Mooie camperplaats aan de jachthaven, de sanitaire voorzieningen zijn ruim en schoon. de plekken zijn voorzien van rijplaten, waardoor de camper op een vaste en stabiele ondergrond staat. Het in en uitrijden ging prima. Leuke eigenaren, pas getrouwd 🎉
Fijne plek dicht bij de haven. De ondergrond is een beetje hobbelig, verder prima. Sanitair is prima en schoon. De rust is heerlijk.
Vriendelijk ontvangst en een ruime camperplaats. Gemengde opzet met caravans en vakantiehuisjes. Jachthaven aan de overzijde van de weg. Prima horecavoorziening en leuke winkel bij de receptie. WiFi is betaald, sanitair kan iets beter. Sloten ligt dichtbij en is een gezellig stadje.
Mooie camping, de camperplaatsen aan het water met zicht op de haven zijn nog mooier, maar die moeten vooraf gereserveerd worden. Vriendelijke dame aan de receptie, let op je kortingskaart (ACSI/NKC), dat scheelt wel wat. Camping is netjes en schoon, watertappunt en loosput aan de camperplaats. Sanitair wordt goed schoon gehouden, voorzieningen zijn prima.
We werden vriendelijk ontvangen op deze ruime camperplaats. Schoon en stijlvol sanitair. Een stortplaats voor het chemisch toilet is ook in het sanitairgebouw, dat hebben we nog niet eerder gezien. Een supermarkt is vlakbij en binnen 10 minuten ben je met de fiets in het centrum van Leeuwarden. Een fijne plek waar we graag nog eens terug komen.
We hebben op de camping gestaan, omdat de camperplaats ons niet aantrekkelijk leek. Op de camping krijg je uiteraard de levendigheid (vooral op zondagmiddag 😉). Het sanitair is op de camping uitstekend. Aan de uitstraling wordt nog gewerkt. Zeer benieuwd hoe dit eruit komt te zien als alle plannen zijn gerealiseerd. Komen dan graag terug
Een hele fijne camperplaats uit de reeks van “Langs Boerenerven” Zeer hartelijk ontvangst met uitleg over de camperplaats. Sanitair is schoon en ruim van opzet. De plaatsen zijn ruim en met een houten vlonder voor de deur blijft alles schoon. Marius en Elly doen er alles voor om het hun gasten naar de zin te maken. Een aanrader!
Heerlijke plek op deze prima verzorgde camperplaats. Prima sanitair, stroom en stromend water dichtbij de camper. Alweer een toplocatie van “langs Boerenerven” Genieten puur, dicht bij de IJsel en de Veluwe.
Mooie camperplaats met ruime plekken. Na uitleg van de beheerster begrijpen we waarom. Een rustige plek in een natuurlijke omgeving met fiets- en wandelmogelijkheden. Stroom kun je kopen via een paal of een all in plek nemen; met stroom van de paal betaalden wij 13,80, een prima prijs voor dit plekje
Superleuk en gastvrij ontvangst, prima sanitair en een rustoase. Het gebied is zeer geschikt voor fietsers en wandelaars. Mooie binnenruimte voor regenachtige dagen of een gezamenlijk ontbijt. Een plek waar je graag heen gaat voor je rust.
Bijzonder fraai aangelegde camperplaats, mooie locatie om te fietsen en te wandelen. Vriendelijk ontvangst en mooi om te zien hoe asperges worden geteeld en geoogst. Leuke boerderijwinkel met lekkernijen uit de omgeving.
zeer mooie camperplaats, alles keurig verzorgd. We hebben genoten van het terras, de ruime plaatsen en de veelzijdige informatie. Zeer ruime plekken en mooie omgeving met natuur en karakteristiek landschap. De gastvrouw heeft ons zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie van het huis.
Superleuke locatie bij familie de Feijter, zeer ruime plaatsen en goede WiFi. Het ontvangst was zeer hartelijk, informatief en behulpzaam. We komen hier zeker terug.
Sitecode: 20937
Zeer mooie camperplaats uit de "Langs Boerenerven" serie. Uitstekende voorzieningen en voor de rust en omgeving komen we graag nog eens terug.
Sitecode: 19369
Mooie camping/Camperplaats uit de serie van "Langs Boerenerven". Voorzieningen zijn prima, de omgeving prachtig. We hebben genoten van de rust.
Zeer goede camperplaats met een vriendelijke en behulpzame eigenaar. Ten tijde van ons bezoek was het erg druk, maar hier wordt in oplossingen gedacht. Verder heeft het ons aan niets ontbroken. We komen een keer terug als het minder druk is.
Goede camperplaats met prima faciliteiten. Stroom op een verzorgingspaal bijkopen. Met overnachting (17 euro en 3 euro voor stroom kom je op 20.- euro, is iets aan de hoge kant.
Zeer mooie camperplaats bij deze akkerbouwer. Vriendelijk ontvangst, uitstekende voorzieningen. Stalling-oplaadplaats voor fietsen en goede WIFI
Keurige camperlocatie met zeer goede voorzieningen. Tijdens ons bezoek was het rustig, dus alles ruim voldoende aanwezig. Zeer vriendelijke eigenaar.
Dit is het beste wat we tot nu toe zijn tegengekomen. Alles top, ruime plekken, goede voorzieningen, toiletten en douches verwarmd, keurig schoon en erg vriendelijke eigenaar.
Alle superlatieven blijken waar te zijn. De fruitbomen staan er prachtig bij. Alle voorzieningen zijn tiptop. De winkel is prachtig. Een klein minpuntje is de drukke verkeersweg, maar 5 sterren zijn dik verdiend.
Mooie plek op het grasveldje bij de haven. De afstand naar het servicegebouw is wel een flinke wandeling. Sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Dicht bij de boot naar Schiermonnikoog.
Prima plek aan de jachthaven van Warten. De beheerder is zeer behulpzaam en geeft een flinke stapel informatie mee. De sanitaire voorzieningen zijn prima, maar wasgelegenheid wat gedateerd en niet helemaal proper. Omgeving is verder mooi en het pontje naar Earnewald is aan te bevelen. Bakker is om de hoek en restaurant in het dorp op loopafstand.
De camperplaats is te krap en op steensplit. De sanitaire voorzieningen zijn gedateerd en op het einde van de dag niet erg proper. De vrouw aan de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. De vesting is een bezoek waard.
Deze camperplaats bij de boer vonden we in “langs boerenerven”. De camperplaats was behoorlijk vol, we hadden gereserveerd en kregen een plekje naast de stortplaats voor het chemisch toilet. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar ruim voldoende en schoon. De boer en zijn gezin zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk. De wandel- en fietsroutes en andere informatie waren een goede aanvulling
Sitecode: 82012
Voorzieningen voldoen voor de doorsnee camperaar. Geen WiFi aanwezig, beperkt sanitair, maar wel schoon. De prijs is aan de hoge kant voor de kwaliteit en aanbod van faciliteiten.