hier een aantal dagen gestaan rust ruimte en stilte daar houden wij van prima plaats vriendelijke beheerder van harte aanbevolen gr van de man met de mast
Een unieke plek, stil, rust, ruimte en vriendelijkheid. Wij komen men zeker terug om te genieten van deze prachtige plek!
Leuke ontvangst bij aankomst, mocht ook dwars gaan staan aan het water waardoor mijn puppy alle ruimte kreeg om lekker rond te snuffelen. Toegangs weg voor de brug rechtsaf Er is een nieuwe steiger gemaakt om te vissen of te zwemmen.
Sylsterwei 3
9133 DH, Anjum, Nederland53° 21' 35" N
camperplaats.ezumazijl@outlook.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons