Recreatie de Zeehoeve

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Reevos

sep 2025

Prima plek, we stonden met Acsi kaart op de camping, € 49,00 voor 2 nachten met een hond. Mooie plaatsen aan een straatje en dicht bij het sanitair. Toiletgebouw is prima, de douche zorgde er voor dat het geen 5 sterren zijn geworden: korte tijd, moeilijk af te stellen en weinig waterdruk.

jakbeg

aug 2025

Erg dure camperplaats voor een nacht 44,-voor 2 personen met elec. dat is incl 7 euro reserveringskosten. Erg drukke plaats en plekken aan het water zijn erg overdreven, iets meer dan een brede sloot is het niet en zijn ook nog duurder. De overige plaatsen vonden we sfeerloos op een vlak en winderig terrein. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

brutusje

aug 2025

voor locatie vlakbij zeedijk en haven 5 sterren, gezien het geringe aantal douches en de afstand tot de camperplaatsen, een ster minder. zeer prijzig en dan nog 50 cent per douche, nog een ster minder. bestelde broodjes waren van een bedenkelijke kwaliteit.

Westerzeedijk 45

8862 PK, Harlingen, Nederland

Diverse camper- en kampeerplaatsen op camping - zie website voor tarieven en arrangementen - centrum 1km

25 mrt t/m 29 mei

30 mei t/m 1 jun

2 jun t/m 4 jul

Toon alle tijden en prijzen

NKC - NKC/CCI Card

CKE - Camping Key Europe