Drijfveer

Geclaimd door eigenaar

christina-38

aug 2025

Heerlijke plek, ondanks nog vakantie in het noorden super relaxte camping. Stonden aan het water, sloep daar ter plekke gehuurd, broodjes service, leuk restaurant aan het water en op loopafstand het dorp Akkrum met een keurslager, bakkerij en een paar restaurants. Echt een top weekend gehad!

Wat een heerlijke plek! Hartelijke ontvangst, super sanitair! We hadden geluk dat het erg rustig was. Als het hoogseizoen is, vraag ik mij af, of we met onze camper (ruim 7 meter) op een plekje kunnen staan. Je moet namelijk 'file' parkeren....

DeSlotjes

sep 2023

Mooie camperplaats, met vriendelijke en behulpzame receptie. Sanitair en douches zijn goed. Genoeg mogelijkheden om er met de fiets op uit te gaan. Na afloop in Akkrum een lekker ijsje bij de plaatselijke horeca. Net geen vijf sterren, reden is het gemis van een waterpunt, in de lange rij campers.

Ulbe Twijnstrawei 31

8491 CJ, Akkrum, Nederland

camping bij de jachthaven - geopend 08-22u - verhuur van zeilboten, sloepen, motorbootjes en kano's - horeca in het seizoen - voor camperplaats Tusken de Marren zie sitecode 41501 - centrum 200m

1 apr t/m 31 okt

ACSI - Campingcard