@user613787466
Wat een heerlijke plek! Hartelijke ontvangst, super sanitair! We hadden geluk dat het erg rustig was. Als het hoogseizoen is, vraag ik mij af, of we met onze camper (ruim 7 meter) op een plekje kunnen staan. Je moet namelijk 'file' parkeren....
Mooie plek, ruim opgezet. Wij hebben geen last gehad van de waterzuivering. Misschien dat ergens bordje geplaatst kan worden hoe je bij het sanitairgebouw komt. aanrader is het eten bij restaurant Opschepper!
Ivm familiebezoek in Apeldoorn deze camping uitgekozen. Heel hartelijk ontvangen en kregen mooie plek toegewezen. Doordat de familie nog niet heel lang bezig is en er een boerenbedrijf bij zit, moeten er hier en daar nog dingen gebeuren, maar daar hebben wij doorheen kunnen kijken. Er zijn nog genoeg plannen werd ons verteld. De douches en toiletten nog heerlijk ouderwets in houten hokjes, maar lekker schoon en zonder muntjes. Komen zeker terug!
Mooie locatie, schoon sanitair en zeer vriendelijk personeel! was bij ons wat misgegaan met reserveren en alles was vol. zonder problemen mochten we op een onverhard gedeelte staan. en omdat het stroompunt dan wel heel ver lag, mochten we ook nog eens een verlengsnoer gebruiken. nogmaals dank!