Camping de Ikeleane

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij zijn Theun en Marjanna Kiers. Wij beheren camping de Ikeleane sinds 2005.
Onze camping is een rustige, maar gezellige familiecamping. Massa is ons vreemd, maar met 200 plaatsen zijn we ook niet heel klein.
De camperplaatsen zijn sinds april 2025 volledig gerenoveerd. Ze zijn verhard en afgescheiden door een speelse heg van beuk, palen en divers grassoorten.

Lees verder

Jan.A

sep 2025

Een mooie camping. Wij stonden op een comfort plek. Een mooie plek voor de kleinkinderen met een speeltuin in het midden. Mooi aangelegde camping in een prachtige omgeving. Sanitair is schoon. De kleinkinderen vonden de overdekte speeltuin geweldig. Het speelgoed was goed onderhouden. Voor de grootouders was dit een relaxte tijd.

KeesenElla

jul 2025

Prachtige camperplek op beton met strookje gras erbij. Sanitair dik in orde , je krijgt een pasje met ruim voldoende tegoed . Wij vonden alles dik in orde , ook goede Wifi en €50,00 voor 2 nachten inclusief alles zeker niet te duur voor wat je allemaal krijgt.

pretletter66

jul 2025

een keurige prijs voor een leuke camperplaats inc stroom en wifi in een mooie omgeving.. keurig onderhouden plekken en sanitair en ook in het restaurant en snackbar eet je voor zeer schappelijke prijsjes! wij komen hier al jaren en niet voor niets.

Duerswâldmer Wei 19

9243 KA, Bakkeveen, Nederland

Locatie host

Wij zijn Theun en Marjanna Kiers. Wij beheren camping de Ikeleane sinds 2005.

Lees verder

aparte plaatsen voor campers - receptie open tot 19.00u - extra per persoon/hond 2,50 - douche apart betalen - prijs is all in - centrum/supermarkt 1km

25 aug t/m 30 sep

30 mrt t/m 18 apr

12 jul t/m 24 aug

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard