@KeesenElla
- 2012
- Chausson 628 EB
- 2016
Prachtige camperplaats aan het water met heel schoon sanitair. Ook prachtige fiets omgeving met mooie dorpen en dijken. Vriendelijke beheerders en personeel , wij hebben genoten aan het water en komen zeker terug .
Prachtige camperplek op beton met strookje gras erbij. Sanitair dik in orde , je krijgt een pasje met ruim voldoende tegoed . Wij vonden alles dik in orde , ook goede Wifi en €50,00 voor 2 nachten inclusief alles zeker niet te duur voor wat je allemaal krijgt.
Sanitair heel netjes, alleen camper plaats heb je lange kabel nodig omdat de stroom palen niet werken en je dan helemaal in de hoek je stroom kunt pakken . Wij vonden camper plaats voor 2 personen plus stroom en douchen voor €39 wel heel veel .
prachtige camping met schoon sanitair en mooie plaatsen e.v aan een groot meer met strandje. Ook restaurant aanwezig waar we heerlijk hebben gegeten. De hardwerkende, Nederlandse eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Wij stonden hier 3 nachten en hebben erg genoten.
Camper plaats bij Nederlandse eigenaar , deze ontwikkelt unieke Design producten van gerecycled plastic welke hier ook te koop zijn. Vriendelijk , lief en behulpzaam echtpaar . Wij hebben heerlijk geslapen in stille omgeving. CP is 1,5 kilometer van E18. Wij betaalden €15 met stroom voor 1 nacht.
Prachtige camperplaats en vlakbij fiets knooppunt om langs de Linge te fietsen. Tevens kano verhuur , sanitair ruim voldoende. Eigenaar en medewerkers super behulpzaam. Stonden hier 2 nachten en komen zeker terug .
Heel mooie camperplek , stonden met uitzicht op de Moezel en de jachthaven. Prachtig sanitair en heel rustig . Betaalde €52.50 voor 3 nachten en stroom . Een grote Delhaize op 3 km afstand .
Super rustige camping, eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam spreekt goed Engels. Mogelijkheid om te koken en afwassen in mooie ruimte. Uitzicht over glooiend landschap. Speelmogelijkheden voor kinderen. Wij betaalden €45,- voor 2 nachten incl. douche en stroom. de Dekkertjes.
Leuke ontvangst door eigenaar die je ook zijn eigen vliegtuigje laat zien . Heel leuk theehuis met lekkere dingen die ook betaalbaar zijn , ook leuk dat er hobby vliegtuigjes landen en weer opstijgen en dat niet storend is . Wij hebben hier 2 daagjes gestaan en super genoten . Winkel met fiets goed te doen ( 10 min)
Afgelopen Oktober hier 3 dagen gestaan . Super aardige eigenaren die veel tips geven over de omgeving, heerlijk kunnen fietsen in de buurt . Schoon en mooi sanitair en veel ruimte voor de camper ,kortom een dikke 10.
Super CP. Waren er tijdens de kerstmarkt ,goede prijs kwaliteit verhouding . Lopend best snel in centrum.
Super plek , hardwerkende beheerders en zilverschoon sanitair. Ook prachtig om te fietsen langs de Oosterschelde en Westerschelde, Yerseke vlakbij om lekker mosselen te eten. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Ella en Kees.
Heel mooie C P , vriendelijke eigenaren en schoon en prachtig sanitair. Komen zeker terug als we in de buurt zijn , heerlijk om te fietsen en te wandelen. Ella en Kees.