Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Welkom op Camping Hazehof,
Wij zijn de zevende generaties familie Hazeloop op deze kolonisten boerderij,
in het gebied van de Maatschappij Van Weldadigheid ( UNESCO ).
Dit gebied is bijzonder, u kunt genieten van de bosrijke omgeving en ondek de geschiedenis van de Maatschappij.
Wij liggen centraal gelegen tussen de parken, Drents Fries Wold, De Weerribben en Dwingelerveld.
In de omgeving zijn er leuke uitstapjes, denk bijvoorbeeld aan Giethoorn, de Historische stad Steenwijk, Oldebercoop ( in de maanden Juli en Augustus een kunst route), Diever en Appelscha, Havelte en Vledder. Deze dorpen hebben wekelijks een gezellige braderie.
Onze Camping is kleinschalig, met verharde camper plaatsen en heeft een grasveld met bloemborders.
Lees verder
8392 XT, Boijl, Nederland

Locatie host
Welkom op Camping Hazehof,
Wij zijn de zevende generaties familie Hazeloop op deze kolonisten boerderij,
in het gebied van de Maatschappij Van Weldadigheid ( UNESCO ).
Lees verder
Camper- en kampeerplaatsen op camping - het Drents Friese Wold - in het Unesco Wereld erfgoed Maatschappij van Weldadigheid - centrum Boijl 4km
1 apr t/m 20 okt
€ 19,00