@NicolienDam
- 2021
heerlijke plek! Lieve mensen, schoon sanitair, voor de honden heerlijk gebied om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur! Even heerlijk kunnen opladen!
de huidige prijs klopt niet meer, wij moeten € 31,00 afrekenen voor 2 pers en 2 honden incl. stroom.... sanitair is prima maar je staat langs de snelweg, dan is het veel geld vinden wij.....
Mooie CP, aardige mensen, alles netjes schoon en opgeruimd. Veel informatie over wandelen, fietsen, geo catching. Op loopafstand van het mooie kasteel en de streekwinkel. Heerlijke versgebakken koek, TOP! Voor ons ook maar een half uurtje van huis, maar heerlijk relaxed!
Sitecode: 91994
Mooi bosrijke omgeving, heerlijk voor de honden. op loopafstand los door de velden en de ander kant op kunnen ze los naar de Maas, heerlijk zwemmen! Vriendelijke ontvangst en zaterdagochtend verrast met lekker verse wafels! Zeker een aanrader en we komen graag terug! Poot van Angel & Noa
Prachtige locatie op 'het mooiste' weide plekje! Geweldig uitzicht, prachtige natuur en pootje baden voor de honden in de mooie Waal! Aardige ontvangst en uitleg. Ja het is een stukje lopen met je gietertje voor water, maar op de aanwezige boot kun je heerlijk even zitten en genieten van een hapje en drankje! zeker een aanrader!!👍🏽👍🏽
mooie, ruime plaatsen. Tegenover een haven, mooi wandelen in de uiterwaarden en met het trekpontje richting Brandend Zand voor een lekkere lunch. Honden hebben genoten dus wij ook. Vriendelijk ontvangen en voorzieningen zijn oké. (basis maar prima!)