Watersportvereniging St Nicolaasga

4.2

4.2

Boersma14

aug 2025

woww onze eerste keer hier wat een ontvangst zeg prachtige plek aan het water. super echt super lieve havenmeester bij de kantine werden we meteen opgenomen tussen alle gasten. zaterdags werden we verrast met patat en frikandellen. alles is perfect en erg netjes onderhouden. komen hier zeker vaker terug, zo ook onze vrienden die met de boot waren. dank je wel voor een top weekend Groetjes Germ en Diane

Baccara

sep 2024

prima plek je kunt water lozen en vullen. Toilet legen en douchen. Je staat op stenen en ev als dit vol is kun je op gras of de parkeerplaats staan. er is plek genoeg. De plekken langs het water zijn het mooist en daar kun je de bootjes langs zien varen. Ze hebben een mooie kantine waar je een kopje koffie kunt halen. Het dorpje is vlakbij ev staan er wel fietsen die je even mag lenen. Dit in overleg met de havenmeester. kortom een mooie plek

Jaap123

aug 2024

Heerlijk rustig.

Westend 23

8521 NP, Sint Nicolaasga, Nederland

locatie bij jachthaven - jumbofiets aanwezig - telefoon tijdens kantooruren op donderdag - bij gesloten slagboom volg instructie - centrum 1.2 km

1 apr t/m 1 nov