@Baccara
- Adria Matrix M670SC
- 2013
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Omdat het zo warm was waren er geen tennissers en erg rustig. Prima plek àlles netjes en alles werkt. Makkelijk aan te rijden en te manoeuvreren. Het. aanmelden mag in het huisje aan het begin daar ook betalen. Kortom helemaal top!!!
Juni 2026
wat een mooi plekje voor mensen die van rust, bootjes kijken houden. de douches zijn top een heerlijke regen douche zelfs. vertrouwen is groot gewoon betalen per envelop geweldig toch 20 Euro pn voor ons geweldig
Mei 2026
wat een top plek is dit. alles aanwezig heerlijke douches en top schoon. vriendelijk ontvangst mee blije gezichten. het terrein ligt vlakbij de autoweg dus ook op dat vlak prima. wij hebben heerlijk gefietst in de omgeving. winkels dichtbij. ik zou niet weten wat eraan ontbreekt. Een voorbeeld voor velen.
April 2026
Dit is hoe wij het graag willen op een camperplaats. Prachtig sanitair netjes schoon. Lief ontvangst en prima uitleg over fietstochten en restaurants in de buurt. Een heerlijke rust, makkelijk op en af te rijden. Ook grote campers hebben hier plek. wij zijn heel blij met deze plek en gaan er nog vaak van genieten heel erg bedankt.
Februari 2026
wij zijn hier in juli 2025 geweest wat een gave plek is dit. mooie ruime plekken en in de avond loopt t vol. de plek is overdag iets lawaaierig er gaat af en toe een boemeltrein heen en weer in de avond erg rustig. winkel tje op loopafstand en het dorp is werkelijk prachtig voor wie van snuisterijen houd en van kunst en leuke dingen zelfgemaakt. je kunt leuk fietsen afvalwater kun je kwijt en schoon water tanken ook. erg schoon goed onderhouden.
prima plek je kunt water lozen en vullen. Toilet legen en douchen. Je staat op stenen en ev als dit vol is kun je op gras of de parkeerplaats staan. er is plek genoeg. De plekken langs het water zijn het mooist en daar kun je de bootjes langs zien varen. Ze hebben een mooie kantine waar je een kopje koffie kunt halen. Het dorpje is vlakbij ev staan er wel fietsen die je even mag lenen. Dit in overleg met de havenmeester. kortom een mooie plek
is een plaats op beton ruime plekken dat wel. sanitair is klein zeker als alles bezet is. leuk klein cafe tje mn voor fietsers. is ok maar denk niet zo gauw weer kiezen maar dat is persoonlijk
alles perfect waar vind je dat nou. mooie ruime plekken, goed sanitair, leuke ontmoetings ruimte en nog veel meer Maar bovenal hele lieve gastheer en dame. komen hier graag. ik zou zeggen deze mag je niet missen
wat een leuke kleine camping. alles aanwezig super schoon. leuke eigenaren en ontvangst was ook prima. wij bevelen hem zeker aan.
wat een leuke plek. zeer verzorgd, aardig ontvangst. Heel erg netjes en grote plekken. de Edeka is er tegenover voor de boodschappen. je kunt ook de wasmachine en droger gebruiken die doen t prima. De stoomtrein gaat achter de camping langs echter geen last van. wij bevelen deze camper plek aan.