prima plek om te overnachten en startpunt voor een mooie fietstocht langs de Linge. €5 betaald.
Grote parkeerplaats aan de overkant van het hotel. Er is een fiets oplaad punt en je mag in het hotel naar het toilet er staat nog steeds aangegeven dat €5 is per nacht is. Wij hebben in het hotel super lekker gegeten brasserie Dirk is een aanrader. Ook kun iets lekkers voor de koffie als take away mee krijgen.
lees meerPrachtige plaats voor een overnachting en dat voor €5,- . Heb geen elektra, water en Wi Fi en je mag er maar 3 dagen staan maximaal maar wel een mooie uitzicht bij een vijver. Je mag wel gebruik maken van de Hotel WC.
lees meerLeerdamseweg 44
4147 BM, Asperen, Nederland51° 53' 2" N
info@schildkamp.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons