plaatsen op de parking bij hotel Schildkamp - aan de Linge - in het uiterste puntje van de Betuwe - pittoresk plaatsje - tegen Leerdam aan - veel forten in de omgeving - cafe restaurant in het Hotel
Leerdamseweg 44
4147 BM, Asperen, Nederland€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima plek om te overnachten en startpunt voor een mooie fietstocht langs de Linge. €5 betaald.
Grote parkeerplaats aan de overkant van het hotel. Er is een fiets oplaad punt en je mag in het hotel naar het toilet er staat nog steeds aangegeven dat €5 is per nacht is. Wij hebben in het hotel super lekker gegeten brasserie Dirk is een aanrader. Ook kun iets lekkers voor de koffie als take away mee krijgen.
lees meerHelaas ook hier,net als de andere cp's rond Leerdam, levendige handel in m.n lachgas. Hierdoor tot een uur of twaalf veel verkeer van kleine autootjes, geeft verder niet heel veel overlast. Toch geen lekker gevoel, zal voor anderen weer anders zijn. Plaats op zich is prima, Linge is één van de mooiste fietsrivieren van ons land. Parkeer voortaan camper hier, doe prachtige fietstocht en zoek daarna andere cp in de buurt
lees meerHonden toegestaan
Vuilnisbak
WiFi
Voorzieningen passanten
Toilet
lees meerLeerdamseweg 44
4147 BM, Asperen, Nederland51° 53' 2" N
info@schildkamp.nl
€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak