@Everdina7
- 2020
Juli 2026
U vraagt ons €20 per nacht terwijl we in hoog gras zaten en het sanitairgebouw was te vies om er gebruik van te maken. Grijs water niet mogelijk anwege takken. Schoonmaak heb ik niet gezien. Cash betaald, vervolgens op mail een betaalherinnering. Waarop ik netjes antwoord met ook melding hoog gras en een verschrikkelijk vies sanitairgebouw. Zelfs geen antwoord op mijn mail. Is het een beter idee uw Camperplaats per direct te sluiten. Jammer.
Leuke camping op loopafstand van Lienz. Kleine Acsi plaatsen. Camper, 2 personen, stroom 6 ampere 32,90 euro. Broodjesservice.
Heel fijne camping op mooie grasplekken. Restaurantjes in de buurt. Camper 2 personen €35,- Leuk gewandeld.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Wij hebben hier fijn gestaan. De werken die hier nu bezig zijn hebben ons niet gestoord, die moeten ook gedaan worden. Een welgemeende proficiat aan alle vrijwilligers die helpen om de camperplaats in stand te houden. €22,- per dag en de opbrengst is voor onderhoud vd molen en het terrein. Een topplekje!
Wat een zee van ruimte, ook met onze 7,5 meter camper & aanhanger. Er worden 2 tarieven gehanteerd, nl. €15 zonder en €19 inclusief stroom. Toilet en douche ter plaatse hebben we niet gebruikt want die hebben we zelf bij. Heel vriendelijke eigenaren. Chemisch toilet, schoon en grijswater is er. Topplek! Bedankt voor jullie gastvrijheid Dieuwke.
We hadden een camperplaats met uitzicht op de velden. Heel mooi en net sanitairgebouw. Gelegen aan wandel- en fietsknooppunten. We hebben lekker geluncht bij de Biestse Oevers 200 meter naast de camperplaats. Leuk ook uitzicht over het Wilhelminakanaal.
1 rustig nachtje gestaan. Er zijn geen voorzieningen maar wel een veilig gevoel op de parking van hotel De Schildkamp voor €5,-. Maximum 4 campers. Heerlijk gegeten in de brasserie van het hotel.
Op loopafstand van het historisch centrum van Amersfoort. Makkelijk te boeken via de app. Je kunt er water lozen, innemen, toilet legen en er stond een overvolle vuilnisbak. Beter is een slagboomsysteem bij het binnen- en buitenrijden. Wij hadden geen hinder van de drukke weg. We betaalden €6 inclusief stroom op 23 maart 2025.
Leuke camperplaats op loopafstand van het centrum. alle voorzieningen, netjes onderhouden. Een aanrader. makkelijk op de website om te kijken of er nog vrije plaatsen zijn.