Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Kom kamperen bij de (wijn) boer, grenzend aan de wijngaard. Het is een heerlijke, rustige camping, waar elke kampeerplaats beschikt over een eigen, gevarieerd uitzicht. De kampeerplaatsen kronkelen zich langs het struikgewas. Er zijn veel streekeigen struiken en bomen aangeplant, vol bloemen en bessen. Vogeltjes en bijen zijn er dol op. Onze kippen lopen vrij rond over de camping en komen graag even kijken bij de gasten. Geniet van het ritme van onze wijngaard. We laten je graag zien hoe het werk in de wijngaard, de moestuin en de bijenstal verloopt. Maak een wandeling tussen de wijnranken of geniet van de ondergaande zon met een glas wijn in de hand.
Lees verder

Winterswijkseweg 22
7152 CX, Berkelland, Nederland

Locatie host
Lees verder
Kampeerplaatsen op natuurcamping - bij wijngaard - wijnproeverij en rondleidingen - buitengebied van Eibergen - centrum 3,5km
1 mrt t/m 1 apr
€ 27,50
2 apr t/m 13 mei
€ 30,50
14 mei t/m 31 mei
€ 37,50
Toon alle tijden en prijzen
ACSI - Campingcard