Camping nabij de bossen van 't Harde - centrum 2km
Stadsweg 11
8084 PH, Het Harde, Nederland€ 19,30 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenAlles keurig verzorgd, 1 prijs voor alles. Goede fietsomgeving, en heerlijk rustig. Weinig privacy inderdaad dus weeg dat voor jezelf mee. Wij vonden het niet erg, zitten het grootste deel van de dag op de fiets. 😉
een hele nette camping in een mooie omgeving wij hebben het weekend hier gestaan en komen zeker weer terug
Mooie mini-camping met 3 veldjes met een dikke grasmat. Vriendelijke ontvangst en zeer net sanitair. Het geheel is strak, iedereen staat in een rij. Daar moet je van houden. Wij hebben het klompenpad dat langs de camping komt, gelopen: een echte aanrader! Wat een afwisseling!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Stadsweg 11
8084 PH, Het Harde, Nederland52° 25' 22" N
info@derozehoeve.nl
€ 19,30 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet