@camperschouwgraaf
Mooie camperplaats dichtbij het centrum. Alles aanwezig zoals wc en douches. Inderdaad duurt het lang voor water warm is waterdruk te laag in de douches en de schoonmaak te wensen over laat. Was al weken volgens ons niet gebeurd. Wel prima sanitair. Misschien te maken met periode welke wij stonden. Vinden het wel een aanrader. . Wat wij echt jammer vonden dat het schoonhouden van sanitaire al kankeren
Sitecode: 20334
Mooie camping met keurig sanitair die regelmatig schoongemaakt wordt. Via de site kun je makkelijk reserveren. Werkt met kentekenherkenning. De camping ligt op loopafstand van de binnenstad. Camping is zeker een aanrader
Een hele mooie camping. Alles is superschoon en goed onderhouden. Uitstekende documentatie over je verblijf. Heerlijk muziek in de doucheruimte en wc's. Sanitair wordt met regelmaat schoongemaakt. Ruime camper-caravanplaatsen. Vriendelijk ontvangst. Zeker een aanrader.
De camping viel tegen. Wij hadden de reviews gelezen maar dit is niet onze camping. Het terrein is afwisselend. Inderdaad sanitair boven. Is een beste loop naar boven. Sanitair was prima alleen spiegels verweerd. Ontvangst was vriendelijk. Restaurant bezocht , werd ons aanbevolen. Wat een teleurstelling. Bediening niet vriendelijk en had spaghetti carbonara besteld. Smakeloos alleen spaghetti smaak. Voor ons geen herhaling.
Prima camping met mooie plaatsen. Afgebakend terrein die s'avonds om 20.00uur dichtgaat. Alles ziet er keurig uit. Terrein en sanitair zijn prima. Hartelijk ontvangst door Diana. Knusse camping zeker een aanrader.
Prachtige camping. Grote plekken tussen bomen met een mooi uitzicht. Restaurant en supermarkt op loopafstand. s'morgens wakker worden met vogelgeluiden. Super voor het eerst de wielewaal gezien en gehoord en natuurlijk heel veel andere vogels. Sanitair is schoon. Wijhebben onlangs op een 5 sterrencamping gestaan maar deze is zoveel mooier door ligging en natuur. Geen massa camping maar lekker knus. Zeker een aanrader.
Camper en caravanplaats. Verharde plekken. Wij vinden dit een prima plek. Sanitair is prima. Mooie ruimtes. Zijn maar 1 nacht geweest maar prima indruk. Ook het vriendelijke ontvangst met een lach mensen ontvangen super. Het enigste wat wij missen is fietspaden/wandelpaden maar daar kunnen ze niets aan doen. Deze plek is zeker een aanrader.
Supermooie camperplaats. Alles wat je nodig hebt is er. Mooie verharde plekken met stroom. Sanitaire ziet er tip top uit met heerlijke achtergrond muziek. Er is een zitruimte waar je ook nog wat kunt kopen zoals vlees, ijs, drank etc. en cadeaus zoals vogelhuisjes en nog veel meer. Folders met wandelroutes en fietsroutes. Gewoon heel compleet. Ontzettend vriendelijk ontvangst. 👍
Fantastische plek. Direct aan het water. Mooie natuur lekker rustig Sanitair was prima. Gastvrije ontvangst. Gaan hier zeker nog eens terug over een paar maanden als het zomer is.
Mooie camping. Ze hebben 9 camperplaatsen. Deze staan langs een bistro. Tevens id er een infopunt Berdorf waar je info kunt krijgen over wat er allemaal te doen is. Wij hebben een wandelroute daar gehaald. Prachtig gebied met veel rotspartijen. Zeker een aanrader. Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Sanitair ziet er super uit. Alles netjes schoon.
Prima camperplaats in de jachthaven. Dichtbij centrum van Workum. voorzieningen zijn goed en een vriendelijk ontvangst.
mooie camperplaats. komen zeker nog in de zomer een keer terug. Sanitair netjes.
Mooie camperplaats met verharde plekken. Skybox boven de koeienstal ziet er super uit. De wc voorziening is netjes en schoon. Mooi boerenbedrijf. Locatie in de buurt van Scherpenzeel. Gezellige plaats op loopafstand waar je ook lekker kunt eten. Waren zelf naar "de Kromme Hoek" geweest, zeker een aanrader.
Prachtige plek in den Helder. Sanitair ziet er super mooi en schoon uit. Hartelijk ontvangst en plattegrond etc. van de omgeving. Hadden geluk dat er nog een plaatsje vrij was. Zeker nog een keer op herhaling.👍
Super mooie camping. Prachtig aan een meer. Alles ziet er keurig uit. Hartstikke mooi en schoon sanitair. Echt van alle gemakken voorzien. Heel vriendelijke beheerders. Zeker een aanrader.
Supermooie plek. Inderdaad prima sanitair. Lekker visrestaurant vlakbij. Wij waren vooral verrast dat er een natuurreservaat op loopafstand is. Maakt het helemaal een pareltje.