Prachtig plekje hier in de tuin, aardige mensen en de opbrengst gaat naar een goed doel 😃
Eigenlijk hebben we niets nieuws toe te voegen aan alle andere reviews. Het is een heerlijke plek om wat dagen te mogen staan. Het was wel een uitdaging om met onze J5 zonder stuurbekrachtiging op de plek te komen, maar Willem heeft ons daarbij prima geholpen. we hebben leuke fietstochtjes gemaakt in de omgeving en natuurlijk Elburg bezocht. O ja, voor de geocachende camperaars; je kunt je lol op. Er liggen ruim 30 caches in de omgeving.
lees meerWat een prachtige plaats en hartelijk ontvangst. Jammer genoeg was onze camper te lang voor de tuin.
lees meerWinterdijk 12
8097 SK, Oosterwolde, Nederland52° 27' 46" N
jennyenwillem@tuinn.info
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons