Locatie achter huis en moestuin in boomgaard - vooraf telefonisch contact - rust en natuur - vrijwillige bijdrage voor goed doel - Elburg 3km - centrum 2km
Winterdijk 12
8097 SK, Oosterwolde, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenTwee nachten in de mooie tuin gestaan, ivm winterseizoen geen sanitair beschikbaar maar dat was vooraf medegedeeld. Heerlijke eitjes van de eigen kippen gekregen. Komen hier zeker nog eens terug als het wat beter weer is.
Super locatie! Heel vriendelijke en flexibele mensen met hart voor het goede doel. In het tuinhuisje kun je genieten van koffie, thee, fris en wat lekkers. Ook is er een goed toilet en douche aanwezig. Dit alles voor een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Mooie plek, met veel groen.
Een prachtige plek die wat ons betreft meer dan 5 sterren verdiend. Te gast bij particulier en tevens een Rustpunt naast de verharde plaats. Perfect onderhouden, verder kunnen we alleen maar aansluiten bij de voorgaande review. Maar slechts 1 plaats, dus wel reserveren aanbevolen.
Stroom
Vuilnisbak
Douche
Toilet
Winterdijk 12
8097 SK, Oosterwolde, Nederland52° 27' 46" N
jennyenwillem@tuinn.info
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom