@user773960766
- Possl Road Cruiser
- 2016
- Buscamper
Sitecode: 19279
Heerlijke camping en omgeving. Wij hadden een CP met carport. Super plek. Groot schuurtje erbij waar de fietsen makkelijk in konden. Sanitair erg luxe en schoon. Enige nadeel was dat er nu maar 1 douche beschikbaar was (de zogenaamde winterdouche). Altijd weer spannend als je wilde douchen of de douche vrij was. Douchen kost wel €1,00 voor ongeveer 6 minuten douchen. Ook voor warm water moet je betalen. de rest was top!
erg mooie opgezette camping. broodjesservice op zondag. mooie plek. schoon sanitair maar wel veel te weinig voor het aantal plekken. helaas een paar keer moeten wachten.
prima camping voor de doorreis. 1 nacht gestaan. sanitair was goed. wel wel modderpaden. met slecht weer moet je daar niet zijn. heerlijk bakkertje op de hoek
heerlijk weekendje gestaan hier met mijn zoon. lekker kunnen golfen en heerlijk gegeten bij het restaurant. niet echt een bijzondere baan maar wel leuk om te spelen
super camping. mooie plek met privesanitair. we wilden een paar nachtjes blijven maar uiteindelijk zijn het 10 nachten geworden. hoogseizoen voorbij dus lekker rustig op de camping. hierdoor in de omgeving wel veel dingen gesloten. zwembad was heerlijk en in de omgeving kan je lekker wandelen en fietsen. elke dag op loopafstand verse broodjes bij de bakker. grote supermarkt in de buurt. wij komen zeker nog een keer terug.
Wat een unieke plek is dit! Jenny en Willem hartelijk dank dat wij hier mochten staan. Ondanks het slechte weer toch heerlijk kunnen genieten van de omgeving en deze geweldige plek. Gezellige tuinkamer en een schitterende tuin. Heel veel succes ook met jullie stichting. We komen zeker weer terug!
Camping met een aantal vaste plekken. Leuk opgezet. 1 lange weg met aan beide kanten plekken met vrij uitzicht over de weilanden. sommige plekken verhard en met prive sanitair. keurig schoon. Alleen soms de waterdruk laag waardoor je minder lekker doucht. Vanuit de camping mooie fietsroutes langs de plassen.
Heerlijke rustige camperplaats met ruime plaatsen. Zeef fijne ontvangst door de eigenaar. Sanitair iets verouderd maar erg schoon. Douches zijn heerlijk (neem wel 50cent muntjes mee). Op loop afstand een heerlijk restaurant en vanuit de camping mooie fietsroutes. Zeker een aanrader om hier heen te gaan.
Heerlijke camping voor mensen die van rust houden. Kleine gemoedelijke camping! Eigenaar zeer aardig. We mochten een plekje uitzoeken. Gekozen voor een plek met uitzicht over de weilanden. Sanitair eenvoudig en schoon. Heerlijke warme douche. Vanuit de camping mooie wandeling kunnen maken.
Mooie camping met zeer ruime plekken. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Mooie uitvalsbasis om te gaan wandelen of te fietsen. Sanitair erg mooi en schoon echter minpunt is wel als de camping vol staat (gezinnen met kinderen, groepen etc.) er echt te weinig toilletten, afwasmogelijkheden en douches zijn).
Wij hadden hier een plaats met privé sanitair voor 2 nachten. Erg mooi en ruime plekken. Broodjesservice aanwezig. En een heerlijke pizzeria op de camping. Erg leuke camping en dat merk je wel in de prijs.
Entree van de camping is erg mooi. je hebt gelijk het idee dat je in een andere wereld komt. Plekken zijn groot maar veel onder de bomen. Wij hebben gevraagd om een andere plek met meer zon. Dat werd toen geregeld. Broodjesservice is goed. sanitair erg oud echter wordt wel goed schoon gemaakt. Vanuit de camping loop je zo het bos in. Snelweg is inderdaad hoorbaar maar niet hinderlijk
Echt een perfectie camping. Plekken zijn top, sanitair erg schoon en ruim. Bushalte voor de deur en met een dagkaart openbaar vervoer reis je zo naar het centrum van Berlijn. Wij hebben Postdam op de fiets gedaan. Iets meer dan een uurtje rijden. Camping is wel aan de dure kant maar dat komt omdat alles gewoon perfect is
Echt een camperpark maar wat een heerlijke douches hebben ze hier! Ruime plekken echter dat kost iets meer. Zeer vriendelijk personeel en verse broodjes elke ochtend. Perfect plek om Erfurt te bezoeken. De bus stopt voor de deur en binnen 10 minuten ben je in het mooie centrum van Erfurt. Groot winkelcentrum op loopafstand
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Zeer vriendelijk personeel en broodjesservice aanwezig. Sanitair was goed. Veel vaste plaatsen. gelukkig was het niet druk. Goede startpunten voor wandelen en fietsen. Aanrader is het restaurant. Daar heerlijk 2 avonden gegeten voor een hele schappelijke prijs.
Zeer rustige mooie camping. Sanitair erg schoon. Plekker zijn ruim. Wij hadden een mooie camperplek met heg er tussen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Vanuit de camping mooie wandelingen gemaakt. Broodjesservice aanwezig en een heel klein winkeltje (er is geen supermarkt in Consfeld). Brasserie ook heerlijk eten.
Erg mooie camping met zeer grote plekken. Bij aankomst mocht je zelf een plek uitzoeken. Sanitair erg mooi en schoon. complimenten. De muziek in het sanitair gebouw zou wat vrolijker mogen. Het is net als je een begrafenis bent. Vanuit camping mooie wandel en fietsroutes. Op loopafstand de Alfa brouwerij. Een aanrader! Waarschijnlijk was er ergens in de buurt een muziekfestival. Hierdoor wat geluidsoverlast.
Wat een heerlijke rustige camping. Ruime plekken en sanitair is goed. Heerlijk gewandeld. Wat ik het leuke vind aan deze camping zijn de 2 eigenaren. Met hart en ziel zijn ze met de camping bezig. Het eetcafe is verbouwd en echt mooi geworden. Je kan hier de hele dag door binnenlopen en lekker iets eten en/of drinken tegen een hele schappelijke prijs. Complimenten voor alles!
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Het was heerlijk rustig en we hadden een fijne plek. Sanitair was top en erg schoon. Mooie camping om daar vanuit lekker te gaan fietsen of te lopen. Garderen erg dicht in de buurt met supermarkten en een lekkere ijssalon
Wat een super plek. Ik ben al op veel plekken geweest maar wat een rust en ruimte. Heerlijk geslapen door de enorme stilte. Mooie wandelroutes in de buurt. Ik heb een klompenpad genomen. Zeker een aanrader!
Schitterende SVR camping. Niet te groot en niet te klein. Erg gezellig ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Zeer aardige eigenaren die met passie de camping runnen. Dat merk je in van alles zoals de ontvangst, het groen op de camping, het zeer schone en mooie sanitair. echt top!!
Zeer mooie camping. Met alles er op en er aan. Prachtig sanitair, restaurant etc. Nog niet zo vaak zo’n mooie camping gezien. Nu was de camping nog erg rustig maar wel een grote groep aanwezig wie ook gebruik maakte van het sanitair. Helaas hierdoor wachten op douchen en de wc’s waren smerig achtergelaten. zo zonde dat dit soort mensen het verpesten. Maar nogmaals ….. als deze groep er niet geweest was dan had ik zeker 5 sterren gegeven!!!
Wij komen elk jaar wel een paar keer hier. Schitterende locatie net buiten Hoorn. Mooie fietsroutes. En wat veel belangrijker is …… wat een heerlijke camping. Met verharde plekken voor campers, erg fijn sanitair en altijd een zeer vriendelijke ontvangst. En mocht je hier toch zijn……. proef de heerlijke perensap uit eigen perenboomgaard.
Wat een heerlijke camperplek. Zeer aardige eigenaren die zelf ook een camper hebben dus ze weten wat een camperaar zoekt in een mooie rustige omgeving. Sanitair schoon. Stroom dien je ter plekke te “kopen”. dit is een heel mooi systeem vond ik. Ze werken hier met stroompalen waar je geld in moet doen. Op het scherm zie je exact wat je tegoed nog is. Neem daarom muntgeld mee. Ik ga hier zeker nog een keer terugkomen!!
Mooie camperplaats op loopafstand van het centrum Culemborg. Sanitair etc was gesloten vanwege het winterseizoen maar dat was geen probleem. Zeer aardige mensen!
Zeer fijne camperplaats gerund door enthousiaste mensen. Super om ook de stallen te kunnen zien. Heerlijk gewandeld en gegeten in de omgeving. Komen zeker nog een keer terug. Het ontbreken van de douche was gee issue voor ons.