4van 5
  • augustus 2023

Wij waren hier op 11 augustus voor één overnachting omdat we in de buurt moesten zijn. Helaas bleken de camper-to-go plaatsen voor kort verblijf te zijn opgeheven waardoor we op de camping zelf moesten verblijven. Wij betaalden daarvoor 42,60 euro incl. toeristenbelasting voor 2 pers.

• augustus 2022

• juni 2021

vriendelijk ontvangen met duidelijke infomap. alle reserveringen o.a. zwembad via app. prima en schoon sanitair! zeer zachte (veen) grond.

Bekijk alle 7 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4van 5
  • augustus 2023

• augustus 2022

• juni 2021

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Meerwijck, Siblu