@Chriszee
Juli 2026
Aardige eigenaresse die op de fiets bij je langskomt. Achter ons was een blauwe b essen tuin. Lekkere open plek waar het tijdens de hittegolf goed uit te houden was. Stroompunten zijn er te weinig waardoor we een enorm eind kabel nodig hadden. Op een hoek van de camping vlakbij het Prinses Margriet kanaal is met een trap een fijne zwemplek gemaakt, de bodem is stevig en loopt langzaam af. Het sanitairgebouw is klein maar wel voldoende en schoon.
Aardige eigenaresse die meeloopt om een plek aan te wijzen. De plaatsen zijn heel ruim, er wordt gevraagd om de auto achter de caravan te zetten om voor iedereen zoveel mogelijk uitzicht op het meer te garanderen. Het is een recreatieplas waar anderen voor 2,50 ook toegang hebben. Toch is het super rustig, ondanks het mooie weer wordt hier niet veel gebruik van gemaakt. Het sanitair is prima. De snelweg is dichtbij, dat hoor je 's nachts wel.
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Het is heerlijk rustig 's nachts. Geen vliegtuigen, snelweg of ander lawaai. De eigenaar doet er alles aan om het gezellig te maken. De sanitairruimte is aangekleed met veldboeketjes, en overal bij de boompjes liggen gele pompoenen. Er is een grote algemene ruimte, voor 50 cent kun je daar een Nespresso nemen, geld in een busje doen. Ook is daar veel toeristisch info te vinden.
Fijne camping, geen strak afgebakende plekken naast elkaar maar ruim en verspreid. Er is een mooie overdekte open ruimte met rustplekken, een magnetron en waterkoker. Het sanitair is schoon, ruim en nieuw, jammer van de kleur van de gebruikte tegels op de douchevloer. Ziet er gewoon niet lekker fris uit. Er zijn een paar leuke fietsroutes dichtbij.
Leuke grotere camping. Veel voorzieningen. Mooi centrum op de camping. Leuke fietsroutes. Minpuntje, af en toe een vleug rioollucht uit een put in de buurt van onze kampeerplek.