Maastricht de Dwaze Herder, camperplaats

• WiFi

• Speelgelegenheid

Trickiwoo

okt 2025

Ik vind het prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten in het restaurant is goed en met korting. Het lozen van grijs water is lastig, want je mag er niet met de camper naartoe rijden. Maar het ligt vlakbij Maastricht en ik vind de prijs, inclusief stroom, redelijk. Ik kom terug.

muts1960

sep 2025

met €28,60 zeker niet de goedkoopste, maar een hele leuke plek om te staan. natuurlijk weet je dat je de weg kunt horen,die is niet te zien door de bomen, maar goed …als je de eerste afslag vanaf de snelweg neemt, kan je dat bedenken. voor ons niet hinderlijk. leuk terras/restaurant ernaast. zelfs korting voor camperaars en super aardig personeel.

heidi564

aug 2025

prima als je op door reis bent en niet hoeft te douche.

Slakweg 5

6228 NB, Maastricht, Nederland

Camperlocatie - naast de A2 afslag Gronsveld - ook voor op doorreis - bij gelijktijdig boeken van diner dan korting op diner - camper kleiner dan 6m op plaats 1 t/m 8 - camper groter dan 6m op plaats 9 /m 15 - restaurant - brasserie - ijssalon - Tesla laadstation - dierentuin - klimtoren - zwembad - centrum Maastricht 3km

1 jan t/m 6 jan

7 jan t/m 30 mrt

1 apr t/m 30 sep

Toon alle tijden en prijzen