@Morris7

Ja

Een locatie beoordeeldβ€”11 dagen geleden

Door de regen zijn de plaatsen behoorlijk modderig, verder netjes. 1 douche en 1 wc beschikbaar. We besluiten te eten in het restaurant. Let op!!! het dagmenu kan pas vanaf 18 uur besteld worden. Dat staat nergens vermeld, maar werd medegedeeld.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 maanden geleden

aan het strand en boulevard gelegen. geen voorzieningen wel water. Maar veel camperaars parkeren zo aso dat er veel parkeerplaatsen verloren gaan en de inwoners zelf geen parkeerplek meer hebben. We verpesten het zelf!!

Een locatie beoordeeldβ€”3 maanden geleden

Zeer hartelijke ontvangst door Denise. Wat een heerlijke rustige plek. Jammer dat het weer niet mee zat, maar we komen zeker terug. Service: in de koelkast drankjes voor 1 euro. En kastanje-/ rozemarijn- en oranjebloesem- honing 🍯 te koop van bevriende imker. Ondanks de wel heel heftige wind intens genoten van ons verblijf. Namens onze hond ook dank voor de lekkere hondenkoekjes.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Zeer vriendelijke eigenaren Ruud en Christel!!! We waren de enige gasten en mochten zelf een plaatsje kiezen op de camping. Christel maakte het mogelijk dat ik mijn was kon draaien. Heel fijn!

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Zelf het hek openschuiven en dan een heerlijk rustige camperplaats. Wij waren er met 2 campers in totaal. Er zijn 4 elektra-aansluitingen, water, grijs water en chemisch toilet lozen.EN!! gratis. Bedankt gemeente Castro del Rio voor de serviceπŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

zeer rustig gelegen tussen kurkeiken en schapen. Mooie plek!! Alleen is de weg tussen Mosqueriao en deze plek niet zo best en niet aan te bevelen. Zeer vervelend rijden (de hele camper trilt) en soms onregelmatige plekken en gaten.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Bij aankomst was niemand aanwezig. Philippe was druk aan werk en kwam later. Plek uitgekozen en stroom ingeplugd. Prachtige Douche/WC (2,50 p.p.) Stageld gratis, aankoop van zijn hele lekkere Wijn (7,50) of Plaatselijke producten wordt gewaardeerd Honing 8,- Druivensap 4,-

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Bij aankomst was niemand aanwezig. Plek uitgekozen en stroom ingeplugd. Heerlijk gestaan bij deze Franse wijnboer en zijn vrouw. supervriendelijke mensen. Geen stageld wel 2 Wijn (a 9,-) en druivensap (a 4,-) gekocht.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

super plek in de duinen bij de strandopgang (8,-). Is wel geliefd en vooral overdag veel surfers. Mooie wasgelegenheid van 2 wasmachines 10 kilo = 6 euro of 20 kilo=10 euro en droger. douche nu gesloten, maar verder alle voorzieningen zelfs Wifi. Goed geregeld Capbreton πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

prima plek, 20 min. lopen naar t centrum vlakbij park. Is heel geliefd, dus bijna vol. wel aan een drukke verkeersader.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

zeer mooie en rustige cp in t groen. Geen toilet en douche, maar verder alle voorzieningen (17 euro). En vriendelijke eigenaar.