Camping De Zandberg

• Stroom

Bolus62!

okt 2025

Voor de 2e keer hier gestaan. Weer helemaal prima, een keurig verzorgde camping met een hartelijk onthaal incl. een bakkie koffie. Sanitair een dikke 10. kortom, de 5 sterren meer dan verdiend!! En, de plaatsen keurig onderhouden, verhard of met geel zand. Wanneer weten we niet, maar dit is een camping om te onthouden! Bolus 62!

Andre Bogerd

aug 2025

positief verrast door de camping, en de omgeving alles is erg netjes en schoon, en je hebt alles wat je nodig hebt om te fietsen is de omgeving fantastisch, veel bos en heide wij komen graag nog een terug!

Lucia&Nuggy

mei 2025

Warm onthaal door Johan. Hielp ons met caravan op zijn plaats te zetten. Daarna mochten we op de koffie. Ruime kampeerplaatsen, heel verzorgd sanitair en afwasgelegenheid. Rustige ligging en prima startplaats voor wandelingen en fietstochten. Groot hondenlosloopgebied in de buurt.

Strijperstraat 73A

5595 GB, Leenderstrijp, Nederland

Boerderij met SVR-Minicamping - afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten - Leenderstrijp 500m - centrum 3km

1 apr t/m 31 okt