Camping nabij zee - zie website voor juiste tarieven - centrum 2km
Duinweg 1
4525 LX, Retranchement, Nederland€ 46,40 • 27 mrt. t/m 8 nov.
Kortingskaartenwij waren er in april. camping is aan de dure kant, winkel en snackbar stelde niets voor restaurant was gesloten.
mooi aangelegde camping met ruime plaatsen. vanaf camping loop je zo naar het strand. mooie omgeving om te fietsen. fantastisch sanitair
het info: Ik wilde 3 nachten boeken buiten seizoen, 1 persoon met kampeerbus. Kosten € 111,- Ik heb de camping laten weten dat ze hun prijsinfo moeten updaten. Ook geldt de ACSI kaart meer.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Duinweg 1
4525 LX, Retranchement, Nederland51° 21' 57" N
zwinhoeve@ardoer.com
€ 46,40 • 27 mrt. t/m 8 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet