@Alex_Lieve
- 2023
Prima overnachtingsplek waar je veilig kan staan. Heel vriendelijke hosts. 10 € voor staanplaats inclusief 16 A stroom is top. Ideale uitvalsbasis om te fietsen en te geocachen. Deze locatie ga ik zeker onthouden voor een volgende keer.
Zeer goede camping. Heel vriendelijke uitbater, superproper sanitair, WC-papier beschikbaar, warm water zonder jetons of munten, mooi vlak terrein, campingwinkeltje aanwezig. In de omgeving kan je volop fietsen, wandelen en geocachen.
Prima camping : geen springkastelen en waterglijbanen, maar een camping(ske) met degelijk en proper sanitair en een heel vriendelijke uitbater. Meer moet dat echt niet zijn voor mij.
Vriendelijke ontvangst niettegenstaande ik hier zomaar kwam aanwaaien zonder aankondiging. Mooie verharde en vlakke camperplek toegewezen gekregen. Sanitair is prima en de douches werken zonder jetons of munten : zo hoort het. Ideale uitvalsbasis voor fietsen en geocachen. In het dorp zelf is niets (zelfs geen superette) en de camping is ook heel erg rustig. Ideaal voor een paar nachten, maar niet voor een week of langer (naar mijn mening).
Ik vond de camping heel goed. Je kan gaan staan waar je wil en er zijn geen aankomst- en vertrekuren : zalig. Sanitair is oké en functioneel, maar het is geen 'state-of-the-art' gebouw. Ideale uitvalsbasis om te geocachen. Ik kom hier zeker terug.
Staanplaatsen; verhard, op gras, onder de bomen, in open veld. Het sanitair is ondermaats. Warm douchewater. 4A stroom is nipt voldoende. Je moet je cassettetoilet legen in een gewone grijze PVC-buis die uit de grond komt en waarin je resten van je voorganger kan zien liggen. De eigenaar is vriendelijk, maar moet dringend investeren want met het aantal overnachtingen komt er zeker genoeg geld binnen dus willen de camperaars iets in de plaats.
Voorbehouden camperplaatsen die zo goed als vlak en verhard zijn. Smalle en steile toegangsweg die wat uitdagend kan zijn zeker indien er auto's zich niet aan de belijning van de parkeerplaatsen houden. Verouderd sanitair maar alles is er en werkt. Vriendelijke uitbaatster.
Zeer goed gelegen vlak bij het strand. Verharde camperplaatsen zijn oké. Sommige kampeerplekken zijn wel heel krap. Prima winkeltje (inclusief verse broodjes) en dito brasserie. Vriendelijk onthaal. De sanitaire voorzieningen zijn nogal krap berekend tov het aantal gasten. Zo jammer dat het douchen met een kaart beperkt is in tijd; dat moet anders zeker voor de prijs die ik moest betalen.
Sitecode: 19245
Ruime plaatsen met eigen stroom en water, maar tamelijk kaal. Nergens schaduw van een boom. Wel goed dat sommige plaatsen verhard zijn voor campers. Heel mooi sanitair en mooie bistro. Rustig gelegen. Vriendelijk onthaal. De slagboom sluit onherroepelijk en ik had geen pasje (was mij niet aangeboden) dus kon ik niet vrij in- en uitrijden. Het noodnummer dat aan de receptie hing was blijkbaar 'niet toegekend'. Almere zelf is een bezoek niet waard.
Super. Zeer ruime plaatsen die je zelf mag kiezen en die mooi vlak zijn. Perfect onderhouden camping. Vriendelijk onthaal (zonder geschreeuw) in Frans of Engels. Sfeervol restaurant waar we lekker gegeten hebben aan heel democratische prijzen. Gloednieuw sanitairgebouw (gemengd man-vrouw). Of in de omgeving veel te beleven is, durf ik niet zeggen, maar de camping is prima. De bakker komt 's morgens langs. Een winkeltje is er wel niet.
Vriendelijk onthaal. Ideale ligging tov het stadje. Rustig. Niet alle plekken zijn perfect vlak maar met wielkeggen is dat zo opgelost. Kleine brasserie op het terrein alsook een epicerie met basisbenodigdheden. Broodjesservice mits bestellen aan de vooravond. Zelf plaats uitkiezen is leuk. Enige minpunt is het sanitair dat dateert uit de jaren '70. Alles is er en functioneert, maar een update is nodig. Douchewater is wel heel warm.
Verouderde camping op een zeer goede locatie. Sanitair is wel proper. Er waren te weinig pasjes om de slagbomen te openen dus kon enkel in- en uitgereden worden tijdens de openingsuren van de receptie : 9 tot 12 en 15 tot 20; zelfs in het hoogseizoen. Vuilbakken staan allemaal door elkaar. Geen winkel, geen broodjesservice. 'Restaurant' is een veredelde voetbalkantine. Het lijkt alsof de tijd is blijven stilstaan in 1970.
Ideaal gelegen camping. Ruime plaatsen die je zelf kan uitkiezen; da's fijn. Proper sanitair. Heel rustig. Vissers en wandelaars kunnen hier hun hartje ophalen. Mogelijkheid tot eten. Vriendelijk onthaal. Ideaal als doorreiscamping of voor kort verblijf.
Sitecode: 20778
Ideaal gelegen camping, prima sanitair. De gewone camperplaatsen zijn niet geschikt voor de iets langere camper dus een comfortplaats gekozen maar 100 m² is die wel niet. Het inchecken binnen ging vlot maar meer plaats voor de slagboom om tijdelijk te parkeren zou handig zijn. Beperkt aanbod in de winkel. 's Nachts gaat de poort dicht dus uitrijden in geval van nood is onmogelijk. Brasserie niet steeds open. Te duur voor wat het is.
Zeer krappe plaatsen en fel hellend terrein.
Sitecode: 19674
Gewoonweg super ! Vriendelijk onthaal, mooie verharde camperplaatsen en een overweldigend mooi sanitair. Aan alles op deze minicamping zie je dat de eigenaars dit met hart en ziel doen en niet enkel om iets bij te verdienen. Dat ik hier al terecht kon vooraleer het echte seizoen op gang komt met Pasen, is een groot pluspunt. Dit is een plaats om terug te komen.
Mooie camperplaats, stroom- en waterpunt vlakbij. Gloednieuw en superproper sanitair. De slagboom blijft onherroepelijk dicht tussen 2300 hr en 0730 hr en dat vind ik niet zo fijn. Uitrijden zou altijd moeten mogelijk zijn.
Prima camperplek. Heel rustig gelegen en toch dicht bij een centrum(pje). Ideale uitvalsbasis voor fietsen en geocachen. Vriendelijke ontvangst en vertrekuur kunnen regelen in overleg. 50 ct om 9 minuten te douchen is goed en je blijft niet met onbruikbare jetons zitten. Een beetje verlichting in de douches het dichtst bij de CP zou geen kwaad kunnen; douchen bij schemering is iet zo handig. Kortom : prima camperplaats.
Ideaal voor een tussenstop. Supermarkt vlakbij. Niet superuitnodigend maar veel gemeentes bieden helemaal niets aan.
Wat een prachtige camperplek ! Een welkomstbordje naast de plaats voor de camper, mooi groen gazonnetje, bloemetjes edm. Het is overduidelijk dat de eigenaren deze cp met hart en ziel uitbaten. Drankjes en ijsjes zijn beschikbaar. Niet ver van fiets- en geocacheroutes.
Mooie camperplaats. Gloednieuw dus nog niet veel beplanting. Jammer dat de maximum verblijfsduur is vastgesteld op 24 uur; dat moest minstens het dubbele zijn.
Zeer mooie camping met een alle mogelijke faciliteiten. De camperplaatsen aan de ingang genoten onze voorkeur : ruim genoeg, proper sanitair vlakbij en privacy door de haagjes. 2 ruime servicepunten voor de campers. De camperplaatsen aan de Ijzer vinden wij persoonlijk veel minder leuk. Winkel, snackbar, 2 zwembaden zijn handig meegenomen. Prijs-kwaliteit is goed.
Heel rustig gelegen camping. Sanitair prima in orde : warme douches (regelbare temperatuur) en kraaknet. Veel ruimte tussen de campers onderling. Servicestation voor campers is top : alles beschikbaar en zonder andere gasten te moeten storen. Ideale uitvalsbasis om te geocachen en fietsen. Hier en daar een boompje of struikje tussen de camperplaatsen zou wel leuk zijn. Vriendelijk onthaal en zeer schappelijke prijs.
Sitecode: 102059
Zeer vriendelijk onthaal. Prima sanitair dat gloednieuw is. Ruime plekken waar zelfs de iets langere camper perfect kan staan. De aanplanting is nog jong want sommige plekken hebben nu nog geen schaduw. Prachtig uitzicht over de velden en heel rustig. Op fietsafstand van Veere waar het ongetwijfeld veel rumoeriger is. Het is wel even zoeken naar de milieustraat e.d. maar dat doet geen afbreuk aan deze zeer aangename minicamping.
Mooie ruime plaatsen in ele gevallen gescheiden door heggen, prima sanitair en geen gedoe met jetons, behulpzame eigenaar, ideale uitvalsbasis voor fietstochtjes naar Middelburg of Vlissingen of om te geocachen. De kraaiende haan bij het ochtendgloren hoefde voor mij wel niet, maar ik veronderstel dat sommigen dat misschien wel appreciëren.