3,83van 5
  • september 2023

Wij hebben hier 4 nachten gestaan. We voelden ons zeer welkom. lekker ruime plek gehad, achterop het 1ste veldje. Prima sanitair. Broodjes ietwat prijzig. Op de fiets zo aan het strand. Voor herhaling vatbaar.

• september 2023

voor twee nachten hier gestaan. voor tijd van het jaar nog erg druk. prachtig sanitaire voorziening. wel een groot terrein. mooie fietsomgeving. Broodjes service , kortom we kwamen niets te kort.

• juli 2023

Suderpier

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 86 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,83van 5

• juli 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camping Op hoop van Zegen