Recreatiepark de Bosrand Drenthe

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hoihoi! Mijn naam is Naduah Bervoets, samen met mijn man Martijn Huisman run ik een prachtige camping in Drenthe. Wij hebben twee kinderen van 1 en 4 jaar oud. Onze camping is gelegen aan de rand van het nationale park Drentse Aa en midden in de natuur. Het biedt diverse accommodaties, waaronder kampeerplaatsen voor eigen tenten of caravans, trekkershutten en luxe glamping-tenten van FarmCamps. Onze boerderij is een thuis voor vele dieren wat veel vermaak geeft tijdens het verblijf om naar te kijken. Ons Paviljoen Boszicht biedt een terras waar je kunt genieten van eten en drinken, en kinderen kunnen vrij spelen over het gehele park.

Lees verder

Famvan4

aug 2025

Mooie groene camping met veel vertier voor de kinderen van verschillende leeftijden (verschillende dieren, speeltoestellen en grote zwem/vis water vlak naast de camping)

kas-sietske

jul 2025

Dit is een geweldige camping,en zeer vriendelijke eigenaren,voorzieningen zijn uitstekend ,en zeker een camping geschikt voor kinderen wij mogen er graag komen

klaas-bult

jul 2025

Wat is dit een verrassend leuke plek direct tegen het bos aan. Met kinderen zeker een echte aanrader, uitstekende service en aardig personeel. Mooi terras en lekker eten, voor ons alles op een 10!

Ellertsweg 9

9535 TA, Schoonloo, Nederland

Locatie host

Lees verder

Kindvriendelijke boerencamping aan rand van bos - kamperen tussen de beesten - bosven waar gezwommen kan worden 200m - kinderen kunnen de boer meehelpen voeren - centrum 200m

4 sep t/m 18 sep

31 mrt t/m 6 jul