@kas-sietske
- 2022
- Chausson
- 2006
- Renault
Fijne cp plaats aan het water alleen zeer slechte WiFi
Dit is een geweldige camping,en zeer vriendelijke eigenaren,voorzieningen zijn uitstekend ,en zeker een camping geschikt voor kinderen wij mogen er graag komen
wat een gezeur betaal gewoon ,hebben jarenlang voor niks gestaan in Emmen ,dit zijn gemiddelde prijzen in Nederland,de meeste camperaars zijn kniepers zoals wij dat in drenthe zeggen ,ook wij zijn camperaars en het is normaal dat je vooruit betaald.lĺ
Wij hebben plaats 320 wat wij al een vreemde plaats vonden voor een caravan. Nu komt de bewoonster en begint op hoge poten te zeggen dat het haar ingang is en of wij niet even op kunnen breken en op schuiven naar onze buurman toe op 319 wat is dit voor een rare onplezierige situatie. En nu blokkeert ze bewust onze uitzicht. Dit is eenmaal camping hertenhorst maar nooit meer mond op mond reclame doet veel
een geweldige camperplaats vriendelijke eigenaren een geweldig sanitaire gebouw zeer luxe zeer aanbevolen,zijn pas per 1 juli geopend ,komen zeker terug
prijs klopt helemaal niet van wat er staat is een keer zo duur
Prima locatie en vriendelijke havenmeester die alles info gaf om te overnachten en je kunt normaal een chemisch toilet lozen en niet in heren wc zoals in een eerdere review beschreven staat.