Vakantiepark Hertenhorst

Geclaimd door eigenaar

kas-sietske

jul 2025

Wij hebben plaats 320 wat wij al een vreemde plaats vonden voor een caravan. Nu komt de bewoonster en begint op hoge poten te zeggen dat het haar ingang is en of wij niet even op kunnen breken en op schuiven naar onze buurman toe op 319 wat is dit voor een rare onplezierige situatie. En nu blokkeert ze bewust onze uitzicht. Dit is eenmaal camping hertenhorst maar nooit meer mond op mond reclame doet veel

inkertje

jun 2024

we stonden op een hobbelig veld, nummer van de plaats onduidelijk, voor 1 nacht voor 2 personen 23 euro, Onee als je op de bonnefooi aankomt moet je toch 10 euro reserveringskosten betalen…. dus per nacht duurder! en welke reservering, ben hier op de bonnefooi!! heel raar! verder veel vergane glorie. wel een heerlijk gebied maar camping , helaas!

Pracht plek op mooie locatie. Plekken zijn lekker ruim en mooi omhaagd. Vorig jaar op uitwijk plek gestaan, daar is het minder ivm ongelijk veld en weinig zon door hoge bomen. Op de camping kan je ook mooi staan, maar dan tegen een hogere prijs., maar wel veel meer ruimte. Aanbod dus voldoende op deze mooie camping. Met grote camper is verzorgingsplaats krap. Prima plek om eventueel langer te staan.

Kaapbergweg 45

7361 TG, Beekbergen, Nederland

camperplaatsen op camping in de bossen - ook comfort kampeerplaatsen tegen hoger tarief - feestdagen in voorjaar hoger tarief zie website - 7dg=6dg betalen - centrum 2,5km

17 mei t/m 20 mei

26 mrt t/m 11 mei

25 mei t/m 17 jul

Toon alle tijden en prijzen