RCN de Jagerstee, vakantiepark

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Op RCN de Jagerstee, onze camping op de Veluwe, kampeer je zoals jij dat wilt; er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen beschikbaar. Heb je een gezin met kinderen, dan is een plek op een van onze grote velden misschien iets voor jou. Op deze velden leg je snel nieuwe contacten en er is veel centrale speelruimte. Kinderen gaan hier hun eigen gang, maar zijn toch in de buurt. Alle kampeervelden van de Jagerstee liggen aan sfeervolle bossingels. Op iedere kampeerplek is voldoende eigen ruimte: de plaatsen zijn altijd minimaal tachtig vierkante meter groot.

Lees verder

Pauladirk

sep 2025

Groot vakantiepark , de kampeerplekken net achter de kinderboerderij zijn ruimer en een stuk rustiger dan de rest van de kampeervelden. Het Zwembad is echt te klein voor deze grote camping. Verder kun je leuk met de hond wandelen in het naastgelegen bos.

Van-der-meer

apr 2025

prachtig park. al aantal keer gestaan en altijd mooi. prachtige fietstochten en recht bos in met de hond. heel vriendelijk personeel. top

Ron467

dec 2024

22 t/m 24 nov gestaan. ivm het aantal gesloten toiletgebouwen in de winter, voor de camperprijs (€17) op de camping gestaan. Dicht bij het super-de-luxe sanitair gebouw. Klantvriendelijk dus. prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Een groot park ja, deze periode niet druk, maar wel nog steeds een heerlijke brasserie met vriendelijk personeel en uitgebreide kaart! Hoogseizoen niet, maar voor of na komen we zeker terug!

Officiersweg 86

8162 NR, Epe, Nederland

Locatie host

Lees verder

Bospark - bij goed weer ook campers op kampeerplaatsen [270] tegen hoger tarief - zie website voor exacte tarieven feestdagen - recreatieteam (tijdens schoolvakanties en april t/m oktober alle weekenden) - indoor speelbos, verkeersplein met skelters en een dierenhoeve - fossielenveld - Nationaal Park de Hoge Veluwe - centrum 2,5km Let op: de getoonde prijs is een vanaf prijs.

4 nov t/m 31 dec

28 mrt t/m 3 nov