@Pauladirk
- 2019
De plekken aan het water zijn mooi,maar die zijn gereserveerd voor mensen zonder honden. De rest van de camping ligt er slordig bij door vaste bewoners die hun plaats verwaarlozen, dst is jammer. Sanitair gebouw is schoon, en er zijn voldoende toiletten.
Sitecode: 61907
Grote plaatsen , dicht bij het gezellige centrum. Leuk om met het gratis lifttreintje omhoog te gaan , dan heb je een prachtig uitzicht. Lekker gegeten in het restaurant. Alleen jammer dat het zwembad gesloten was.
Groot vakantiepark , de kampeerplekken net achter de kinderboerderij zijn ruimer en een stuk rustiger dan de rest van de kampeervelden. Het Zwembad is echt te klein voor deze grote camping. Verder kun je leuk met de hond wandelen in het naastgelegen bos.
Plaatsen op de camping zijn aan de krappe kant. Wel een mooi zwembad aanwezig , sanitair niet altijd even schoon! Enige echte minpunt van deze camping is dat er totaal geen uitlaatplaatsen zijn voor je hond , alleen een smalle grasstrook naast de weg. Als je hond per ongeluk een plasje op de camping doet, krijg je een grote mond van de eigenaren.
leuke camping met een heerlijk zwembad. Naast de camping ligt een groot bos om je hond uit te laten. Sanitair is aan vernieuwing toe !
Leuke en verzorgde minicamping. Binnen 8 minuten lopen, sta je op het strand waar honden het hele jaar welkom zijn . TOP
In het voorste gedeelte van de camping veel overlast door hondengeblaf vanaf 07.00 uur in de ochtend, vanuit het hondenpension aan overkant van de camping.
De plaatsen zijn echt te smal voor een gemiddelde camper van 7 meter. Je staat met je luifel uit bijna tegen je buren aan . Geen wc papier aanwezig ! dat verwacht je in Frankrijk maar niet in Nederland, de stroom moet je extra betalen aan een automaat. Let op , geen supermarkt aanwezig op loopafstand.
Wij stonden hier in Mei 2024 , wegens de vele regen waren de plekken erg modderig en zeer ongelijk. Zwembad was gesloten , zeer slechte wifi , smerig sanitair. Het mooie kasteel is op 20 minuten wandelen, op de camping kun je goed eten bij het restaurant.
Wij waren hier in Mei 2024, wegens de vele regen waren de plaatsen te modderig en was de camping gesloten. Maar omdat wij een reservering hadden mochten we op het stenen middenpad staan, echt een top service. De camping ligt wel verder van de A7 vandaan dan we aanvankelijk dachten, het is een behoorlijke omweg.
Heb je een camper langer dan 7 meter vraag naar plek 9 en 10, dit zijn de enige 2 plaatsen waar je goed en veilig staat met een grotere camper. De andere plaatsen zijn zeker mooi aan het water, maar erg onhandig te parkeren en erg modderig na regen!
1 ster voor sanitair 1 ster voor de buslijn naar het centrum. Verder is het een zeer onverzorgde parkeerplaats met huisjes verhuur en tenten. Uitzicht op het meer is er amper, voor campers langer dan 7 meter zijn de plekken echt te kort/klein.
Het enige goede aan deze camping is de ligging aan het prachtige natuurgebied.
Sitecode: 52090
Mooie camping. Grote plaatsen, schoon sanitair maar zonder wc papier! Heerlijk gegeten bij het restaurant.
Zeer rustige camping met mooie ruime plekken.Sanitair is erg verouderd, en niet zo schoon. Het kasteel sluit op 21 Augustus.
56 euro voor 1 nacht!! eind Augustus op een veel te kleine en rommelige plek voor een camper van 7, 50 meter. Nooit meer 🤔
Leuke camperplaats met een mooi bosgebied om te wandelen, helaas wel veel geluidsoverlast door de groepsaccomodatie. Het word regelmatig verhuurd aan scholen en aan jeugdorganisaties, toen wij in Augustus hier stonden, was er een grote groep +/- 40 tieners !! , door het het lawaai zijn we eerder weg gegaan dan gepland JAMMER.
Dit is geen camping!! maar een zwemvijver met een smalle strook gras er om heen, in de achtertuin van de eigenaar. De volgende keer zoeken wij een andere plek om te overnachten als we de veerboot willen gebruiken over de Elbe.
Geweldige plek, grote plaatsen met eigen wateraansluiting. Mooi sanitair.
Ongeschikt voor grote campers vanaf 6 meter , bij regen is de camping een grote modderpoel.
Gewoon belachelijk dat er van de 20 camperplaatsen 10 bezet zijn door caravans inclusief hun auto,s. Er hangen duidelijke borden dat deze alleen voor campers bedoeld zijn. Helaas is uitzicht vanuit je stoel een hoge heg ! Wellicht een idee om deze te snoeien. Totaal geen uitlaatplek voor de hond aanwezig. Lopend/fietsend naar Noordbeek moet via erg drukke weg, waar auto,s zeer hard langsrijden. Betaalden 32 euro in Juni voor 2 personen en 1 hond
Heerlijke plek voor rustzoekers midden in de bossen met een klein zwemmeertje. Veel vaste gasten in stacaravans en huisjes. Het enige nadeel is dat er maar een stroomkast staat met 5 aansluitingen, verlengkabel zeker nodig. Er staat een nieuw sanitairgebouw achter het zwemmeertje, douche werkt met 50 cent. De camping word gerund door een ouder echtpaar, alleen contant betalen mogelijk, geen wifi aanwezig.
Mooie plek voor 1 of 2 nachten, de camperplaatsen liggen vooraan bij de speelruin naast een drukke weg , mooi en schoon sanitair. ook een klein restaurant voor pizza/ flamkuchen aanwezig.
Mooie plek om Ribe en het Vikingcenter te bezoeken, beide goed lopend te bereiken. douchen betalen met kaartje. klein restaurantje, niet duur en lekker.
Prachtige camperplaats, alleen beetje duur , zeker de stroom -/+ deense kr. per uur . vergeet deze niet te activeren ! bij de grijze kastjes dit gaat namelijk niet automatisch als je de stekker er in steekt. verder heel mooi sanitair maar ook betalen voor douchen , via hetzelfde kaartje.
Zeer zanderige en ongelijke plekken voor de camper. met de bus of taxi naar het zeer mooie stadje. leuk zwemplasje voor een frisse duik. Restaurant aanwezig.
Heerlijk gelegen bij een mooi hondenstrand , alles staat door elkaar campers, caravans, tenten, beetje rommelig. met een camper langer dan 7 meter niet zo makkelijk parkeren .Veel luidruchtige jeugd tot 23.00 daarna redelijk rustig. veel vaste plaatsen.
leuke plek om Aabenraa te bezoeken, als het vol is kun je bij de naastgelegen camping terecht.
De ligging is top, de camperplaats is verschrikkelijk gelegen naast de vuilnishoop. de vaste gasten komen met een kruiwagen hun vuilnis dumpen naast je camper !!!
zeer vriendelijk ontvangst , mooi en schoon sanitair. korte wandeling door het bos naar het meertje. perfecte camperplek voor een een weekend.
Perfecte plek om Blankenberge te bezoeken. Met de kusttram kun alle kanten op. De slagboom gaat open met code die je krijgt bij het reserveren , probeer zo kort mogelijk naast het rode kastje te staan zodat de chauffeur de toetsen kan intypen dan sta je pas goed en gaat de slagboom open. bij het uitrijden precies hetzelde, ook weer zo kort mogelijk naast het kastje gaan staan en weer de code invoeren.via het pad naast de minigolf naar strand👍
Sitecode: 20334
perfecte camping om Brugge te bezoeken met de bus, alles goed geregeld met nummerherkenning bij de slagboom. 1 ster aftrek vanwege het niet zo schone sanitair. verder een mooie camping aan een klein bosje leuk voor de hond.
Deze camping is niet geschikt voor campers langer dan 6 meter (als je stroom wil gebruiken)meer voor tenten en caravans . plekken erg klein en steil allemaal als een treintje achter elkaar, op smalle strook gras ! , zeer moeilijk om de camper waterpas te krijgen. sanitair is standaard geen wc papier en handzeep aanwezig! wel mooie omgeving om te wandelen.
Vriendelijk onthaal , zeer rustige camping met een mooi restaurant.Maar sanitair is ronduit erbarmelijk lijkt wel uit de jaren 70!! Prijs vonden wij dan ook aan de hoge kant. Grijs water kun je nergens lozen.
Perfecte plek om het kasteel te bezoeken. Handig stroom systeem druk op het nummer waar je stekker inzit , gooi 50 cent erin en de kw is meteen zichtbaar. Wil je bijladen nogmaals drukken op nummertje en weer 50 cent erbij gooien. Een 24 uurskaart kun je pinnen bij de ingang keuze camper intoetsen kosten 9 euro. Sanitair is redelijk schoon wc gratis, douche met muntjes. kom wel vroeg , loopt tegen de middag helemaal vol.
Perfecte plek om het mooie Xanten te bezoeken, vanuit de camping via een trap naar beneden ben je binnen 15 minuten midden in het centrum. Als je minder mobiel bent moet je via de ingang omlopen. Prachtig sanitair altijd gesloten en via een code toegankelijk. Wel krappe plekken , maar je er toch om de omgeving te zien en niet de hele dag voor de camper te zitten 😜
Goede plek om Kleve te bezoeken 20 minuten lopen door een woonwijk naar het het centrum. Het park en tuinen zijn prachtig om te wandelen. Het Sanitair is zeer verouderd en je moet ook betalen voor wc gebruik! Ruime plekken met stroom en een stukje gras, gratis wifi. Kom in de ochtend het loopt snel vol.
Vriendelijk ontvangst met koffie/thee. Je staat letterlijk tussen de paarden, lopen over het campingterrein naar de weide als je dus niet zo dol op paarden bent, is dit niet de goede plek om naar toe te gaan. Wij hebben geen plek gevonden om grijs water te lozen.
Zeer vriendelijk ontvangst, kleine cafetaria aanwezig om iets te eten en te drinken. leuk dorpje om te bezoek.
Perfecte camperplek met tegels en gras bij iedere plek , dus nooit in de modder in-uitstappen. Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaresse , op zondag kun je heerlijk ontbijtkistje bestellen.
Perfecte parkeerplek om een dagje Thorn te bezoeken , persoonlijk overnachten wij nooit op parkeerplaatsen.
Helaas werden wij met onze camper van 7,20 op een plek neergezet helemaal achteraan op de camping Tortelduif leek wel parkeerplaats voor auto,s ! word waarschijnlijk in hoogseizoen gebruikt voor campers. Deze kleine plekken liggen langs de doorgaande weg naar de vaste staanplaatsen , waardoor er continu auto,s reden. Na een nacht van harde regen stonden we midden in de modder. We zijn eerder weggegaan uit angst dat niet meer weg konden komen.☹
Kleine camping het lijkt meer op terrein voor de padvinderij . Oud sanitairgebouw niet al te schoon. Incheken vanaf 15.00 uur! , toen wij er waren kwam de dame die deze dag de dienst had pas om 15.30 opdraven. Daar zij iedereen zelf een plaats wilde toewijzen stonden we pas om 16.30 op onze plek ! gezien het feit dat je de volgende dag weer voor 11.00 moet vertrekken vonden wij de prijs wat aan de hoge kant.
Totaal ongeschikt voor campers langer dan 7 meter. Toegangsweg veel te smal we moesten onze zijspiegels inklappen! We werden met onze camper tussen tenten neergezet ! weinig stroompalen wij hebben altijd verlengkabels mee en die kwamen dan ook goed van pas. Het sanitairgebouw was schoon, mogelijkheid om pizza te bestellen. Ook is er een broodjesservice. Mooie omgeving maar voor ons de volgende keer een andere camping.
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie grote plaatsen. Naast de camperplaats ligt een bouwmarkt (eigenaar van de camperplaats) daardoor veel verkeer zeker op Zaterdag. Zeer mooi wandelgebied .