Camping De Merel

Geclaimd door eigenaar

4.8

Locatie host

Wij zijn Monique & Eckhardt Lauterfeld-Schraven. Graag verwelkomen wij u op onze Camping de Merel. Veel plezier met het lezen van onze website.

De grote plekken stralen rust en ruimte uit. Voldoende privacy door de groene hagen maar ook zeker de sfeer van gemoedelijkheid. Camping de Merel ligt in Noord-Limburg in het plaatsje Melderslo binnen gemeente Horst aan de Maas. Het dorp wordt ook wel het “blauwe bessendorp” genoemd, omdat hier ongeveer een kwart van alle blauwe bessen in ons land wordt geteeld. Op de camping hebben we enkele struiken staan, waarvan u kunt plukken. Daarnaast zijn ook de rozen, asperge- en de champignonteelt belangrijk voor Melderslo.

Lees verder

4.8

Chasseur

sep 2025

Fantastische camping! Wij waren hier eind augustus 3 dagen met een ander stel. Gastvrije ontvangst, goede voorzieningen. Kortom, een plek om terug te komen, want wij zijn nog lang niet uitgekeken op de prachtige omgeving!

spontaan aan komen waaien en fijne ontvangst door Monique. en er was plek! heerlijk nachtje gehad op nette bescheiden camping. mooi sanitair en leuke gastvrouw. en nog leuker was het de kasten van het pension lekker te kriebelen in hun buiten verblijf. was gezellig! bedankt

papenburg

jul 2025

heerlijke camping! fijn ontvangst en zeer vriendelijke gastvrouw! helaas maar 1 nachtje want het zat vol maar dat snap ik wel. zeker een aanrader. groetjes Arnold en Marije Folkertsma

Broekhuizerdijk 44

5962 NM, Melderslo, Nederland

Locatie host

Lees verder

locatie in de gemeente Horst aan de Maas - het blauwe bessen dorp van Noord-Limburg - natuurgebied "Het Schuitwater" - met pontje oversteken naar het historische Arcen - Museum De Locht - theetuinen - rivier de Maas 4,5 km - centrum 1km

1 apr t/m 31 okt