Geclaimd door eigenaar
4.8

Locatie host
Wij zijn Monique & Eckhardt Lauterfeld-Schraven. Graag verwelkomen wij u op onze Camping de Merel. Veel plezier met het lezen van onze website.
De grote plekken stralen rust en ruimte uit. Voldoende privacy door de groene hagen maar ook zeker de sfeer van gemoedelijkheid. Camping de Merel ligt in Noord-Limburg in het plaatsje Melderslo binnen gemeente Horst aan de Maas. Het dorp wordt ook wel het “blauwe bessendorp” genoemd, omdat hier ongeveer een kwart van alle blauwe bessen in ons land wordt geteeld. Op de camping hebben we enkele struiken staan, waarvan u kunt plukken. Daarnaast zijn ook de rozen, asperge- en de champignonteelt belangrijk voor Melderslo.
Lees verder

Broekhuizerdijk 44
5962 NM, Melderslo, Nederland

Locatie host
Lees verder
locatie in de gemeente Horst aan de Maas - het blauwe bessen dorp van Noord-Limburg - natuurgebied "Het Schuitwater" - met pontje oversteken naar het historische Arcen - Museum De Locht - theetuinen - rivier de Maas 4,5 km - centrum 1km
1 apr t/m 31 okt
€ 23,00