@Chasseur
Top camper plek! Mooi aangelegd, uitstekende voorzieningen, goede informatie over Aken. Aken ligt op loopafstand en heeft een verrassend mooie Dom.
Mooi aangelegde camping aan de Rijn, hoewel je mazzel moet hebben om een plek aan het water te krijgen. Plekken zijn ruim met alle voorzieningen op de camping. Als het sanitair goed schoon was, zouden we 5 sterren hebben gegeven. Het was ook geen kwestie van een keertje niet goed schoongemaakt. Grauwe wastafels en op de vloer opeenhopingen van oud vuil.
Fijne camping aan meer met goed restaurant. ACSI tarief is €21 + €2 tax. Camping heet nu Blu Holiday Garden.
Redelijke plek, wel irritant veel vliegen, om 16 uur kun je inchecken. Plaats kost €18, stroom €8 voor 10 ampère. De beheerster biedt de mogelijkheid om stroomaansluiting te delen voor €4 pp.
Fantastische camping! Wij waren hier eind augustus 3 dagen met een ander stel. Gastvrije ontvangst, goede voorzieningen. Kortom, een plek om terug te komen, want wij zijn nog lang niet uitgekeken op de prachtige omgeving!
Inderdaad prima camping voor stadsbezoek Boedapest. Wij betaalden €35 per nacht 2 personen incl stroom. Als je maar 1 nacht blijft, betaal je €38.
Fijne camping, ruime plekken, keuze uit zon- en schaduwplekken, goed sanitair. Prettige ontvangst door behulpzame eigenaar. We kregen veel informatie over omgeving en fietstochten. Winkels (oa Lidl) dichtbij evenals horeca. We betaalden € 36 per dag voor 2 personen incl stroom (is met korting via ACSI of NKC).
Inderdaad niet meer dan een dure parkeerplaats maar vanwege de ligging dicht bij de stad toch 3 sterren. Let op: cassettetoilet legen (à €3) kan alleen als de beheerder er is en niet druk is met ontbijt. In ons geval was dat tussen 9 en 17 uur.
Sitecode: 22091
We komen zeker terug! Een plek met historie (kasteel), prachtige natuur en dichtbij winkels/stadjes. Hartelijke ontvangst bij de receptie met veel informatie, we mochten zelf een plaats kiezen. We betaalden met ACSI kaart €28 per nacht + douchemunten. Ook het restaurant is een aanrader: prima gerechten, goede service!
Wij betaalden in augustus 2024 € 18,50 per nacht plus € 0,50 per douchebeurt. Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Geen elektra, zelfs geen licht in toiletruimte. Ook geen warm afwaswater. Wel grote plaatsen en rust.
NB Dit is de camping net over de weg. Nieuwe camping en daardoor kaal qua begroeiing en een beetje rommelig. Geen schaduw. Vriendelijke ontvangst, prachtig sanitair. Weg oversteken en je bent bij een mooi meer, ook super fietsomgeving. Je krijgt ook een kaart van het gebied. Goede prijs-kwaliteitverhouding €28 per nacht (cash betalen + borg voor sanitairpasjes).
Eenvoudige camping aan meer. Rustige plek. Pln 90 per nacht incl stroom. Toegang sanitair met 2 douches en 1 toilet kost Pln 2. Er is daarbuiten nog 1 gratis toilet. In het meertje kun je zwemmen maar dan moet je eerst door riet waden, er is geen trapje bij steiger. Je kunt per fiets naar Znin (4 km).
Perfecte plaats voor bezoek Auschwitz en overnachting. Kosten PLN 30. Ruime parkeerplaats met gras achter slagboom. ‘s Nachts rustig. Je kunt gebruik maken van toiletten in lobby. Prima eten in restaurant voor redelijke prijs. Auschwitz is 15 minuten lopen, de receptioniste tekent uit hoe je het beste kunt lopen. Supermarkt pal naast hotel.
Mooie plek, op fietsafstand van Zakopane, net naast een supermarkt. Brandschoon sanitair dat doorlopend wordt bijgehouden door de eigenaar. De stoeltjeslift vlakbij opent op 30 mei. Veel mogelijkheden voor wandeltochten in de bergen.
Mooie rustige centraal gelegen camping met uitstekende voorzieningen. Gastvrije ontvangst en steeds belangstellend of je wat nodig hebt. Als we een cijfer konden geven zou dat een 10 zijn!
Slechte ervaring van zondag op maandag (19/09). Gemeentebusjes reden af en aan met volle vuilcontainers die achteraan op de CP werden neergezet. Begon al op zondagavond tot 23 uur en werd vervolgd op maandagochtend 05.30 u AM. Veel herrie en stank. Misschien op andere dagen niet? Dan zou het een prima plek zijn, op loopafstand van het prachtige historische centrum.
Fantastische nieuwe camperplek. zeer ruime plekken, groene ondergrond met verharde rijstrook. Gastvrije eigenaren. Prachtige omgeving. Je kunt fietsen door bos, hei en langs Veluwemeer. Ook vlakbij het gezellige Nunspeet.
Alles top: ruime plekken, mooi sanitair, betrokken beheerders. Wel jammer dat er 2 nachten een camper tegenover ons op een ‘noodplek’ werd geplaatst. 2e nacht waren er genoeg vrije (echte) plekken.
Sitecode: 92054
Prima plek aan t water, maar prijs/kwaliteit klopt niet. Je staat op een grindveld met stroom, verder alleen water innemen/lozen en toilet legen. €15 pd is te duur in verhouding tot de voorzieningen. Was nu in augustus redelijk vol omdat veel mensen in NL blijven. Denk dat het normaal niet druk zou zijn.
Prima camperplek, verhard, zeer ruim, mooi en schoon sanitair, gastvrije ontvangst, vriendelijke en behulpzame beheerders. Camping ligt prachtig, veel fiets- en wandelmogelijkheden, je loopt ook zo het dorp in met veel eetgelegenheden en supermarkt.
Superdeluxe camping met alle denkbare voorzieningen. Acsi laag tarief is niet aantrekkelijk. Je staat dan vlakbij de grote weg en sanitair is in laagseizoen dicht. Je krijgt wel 3 euro korting op de andere plekken. Wij betaalden € 27 pn. Trein vonden wij rustverstorend vooral vanwege toeteren.
Prima camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is pas gerenoveerd en voldoet goed. Goede fietspaden. Strand dichtbij. Wifi gratis en goed.
Prima doorreiscamping. Niet dicht bij centrum. Snackbar open vanaf 15 april. In de zomer ook zwembad.
We hadden coordinaten aangegeven maar geen camperplek rechts. Bleek links te zijn, let op huisnummer op postbus! Rustige plek. Vriendelijke eigenaars, gratis eitjes, komen hier vast nog eens terug. Lunel op loopafstand.
Mooie familiecamping (dwz voor de kampeerder; huisjespark toont wat gedateerd). Alle voorzieningen aanwezig. Midden in mooi wandel- en fietsgebied. Klein minpuntje: wifi niet gratis. Vriendelijke eigenaresse. Tip voor wie naar een goed restaurant wil: restaurant Jara op 1,8 km. Niet goedkoop maar topkwaliteit!
Goede camperplek. Prachtig uitzicht op Main en Wertheim (Burg). Loos- en watervoorziening en toiletgroep. Goed restaurant (Landgasthof Franz) op loopafstand in Kreutzwertheim.
Sitecode: 19229
Aanvulling op eerdere beoordeling: ACSI tarief is idd €19 maar er komen €7 (!) per dag bij. Registratiekosten + ecotax + toeristentax.
Camping op groot - deels glooiend - terrein. Voorzieningen uitstekend, wel dure camping. Eind september camper + 2 personen € 30 per nacht. Gratis shuttlebus naar Plitvice meren. Twee minpunten: ze houden een identiteitsbewijs tijdens verblijf (valt niet over te praten). Tweede is een rioollucht die je af en toe ruikt (van stortplaats chemisch toilet of loosplaats?).
Aardige kleine camping in de buurt van Krka watervallen (shuttle van camping naar boot). Rustige camping, eenvoudig sanitair, zeer vriendelijke eigenaar. Proef en koop zijn zelfgemaakte wijn! Navigatie leidt naar smalle en steile weg naar camping. Je kunt het laatste stuk beter een andere weg nemen, dan kom je via andere kant camping binnen.
Grote camping, professioneel, grote plekken en luxe sanitair. Prijs - kwaliteit in naseizoen zeer goed. Leuk strandje, jammer dat het water hier niet helder is (of het niet schoon is, weet ik niet) en jammer dat zwembad apart betaald moet worden. Winkels en bushaltes (naar Split) op loopafstand. Goede info bij receptie.
Camping scoort wat ons betreft net voldoende. Stonden op veld omdat schaduwplaatsen bezet waren door groep. Slechts op een plek electra aansluitingen voor hele veld. Wachtrijen voor sanitair bij volle camping. Bus naar Mostar gaat niet vaak in weekend. Let op: ca 200 m lopen links vanuit camping maar er is geen (zichtbare) bushalte. Bus stopt tegenover winkel.
Prima camping als uitvalsbasis voor bezoek Sarajevo. Wij zijn met tram 3 naar centrum gegaan, toen hop on hop off bus genomen met City tour, bezoek Tunel of hope (hoogtepunt!) en Panorama tour. Totaal €24,50 pp. Naar de Tunel zou je ook met camper kunnen, genoeg parkeerruimte. Stadsbezoek zeer de moeite waard! Aanrader restaurant Dveri bij Pigeon Square. Overigens is camping restaurant ook prima.
Redelijke camping. Idd zijn alle voorzieningen gedateerd (en soms kapot) maar wel schoon. Receptiemedewerker is vriendelijk. 1e veld werd afgeraden om te staan, drassig. Forel in het restaurant is aanrader. Bezoek Jajce is moeite waard vanwege watervallen en (klim naar) fort.
Redelijke camping, wel relatief duur. Sanitair weinig voor volle camping. Wel schoon en goede douches. 1e nacht op (deels drassig) tentenveld gestaan zonder stroom voor € 30. 2e nacht op echte plek €35. Shuttle service naar station uitstekend. Vriendelijke mensen receptie. S nachts rustig. Zagreb leuk voor 1 dagje.
Prima camperplek. Dichtbij leuke centrum van Passau. Rustig. Nette toiletten. Inderdaad snel vol maar we zagen ook camperaars die langs de rand wachtten tot iemand vertrok. Parkeerautomaat: gele knopje dan munten dan groene knop.
Prima overnachtingsplek gezien prijs (gratis) versus kwaliteit. Loos- en vulvoorziening. Centrum dichtbij. Enig verkeer- en treingeluid.
Mooie camping met grote plekken. Goed en schoon sanitair en vriendelijke behulpzame mensen aan de receptie. Vlakbij mooie centrum van Gien.
Zeer ongastvrij. Daarom een 1. Bordje complet hing. Onvriendelijke mevrouw die vroeg of ik het bordje niet had gezien. Alle open plekken waren gereserveerd. Later gebeld, nu in het Engels i.p.v. Frans. Ze moest even kijken en ja we konden komen met onze camper voor 2 of 3 nachten. Toen ik haar confronteerde met haar eerdere weigering, kwam er een zwak gestameld smoesje. Wij hoeven niet meer.
Uitstekende familiecamping. Vooral voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 10. Wij waren er 5 dagen als opa en oma bij een jong gezin in juni. Camping was nog rustig maar erg gezellig voor de kinderen. Goede table d’hotes en vriendelijke eigenaren.
Mooie rustige camperplek in mooi wandel- en fietsgebied. Geen zwemmeer eerder vogelreservaat. Als er wc-loosplek en water.was geweest, kreeg ie een 9.
Deze recentie bevat geen tekst.
Matige camping, zeer drassig in maart, iedereen stond op de paden. Sanitair voldoet. In maart € 17 per nacht met ACSI. Wel mooi looppad langs de Eure naar Chartres, waar mooie kathedraal staat.
Parking op dorpsplein met stroom. Water en afvoer beschikbaar en toiletgebouwtje. 's Nachts wel wat muziek hoorbaar uit Salle des Fêtes. Dichtbij N10.
CP met bewaking en alle CP-voorzieningen + toilet waar je sleutel voor moet ophalen.€ 15 per nacht. Prachtig uitzicht over Bilbao en goede busverbinding (ging in maart elk kwartier). Bij het toeristenbureau vlakbij Guggenheim kunnen ze precies aangeven op de plattegrond waar de bus stopt. Behalve Guggenheim ook oude en nieuwe centrum de moeite waard.
Sitecode: 19333
Bewaakte parking zonder voorzieningen. Kosten overdag € 3,50 en per nacht € 12. Prima om Santiago te bezoeken (bus € 1.
Sitecode: 19396
Deze recentie bevat geen tekst.
CP zonder voorzieningen voor €7 per nacht. Je staat wel veilig en 's nachts is het rustig. Op loopafstand van Sintra als je van wandelen houdt. Je kunt ook met de bus. In Sintra hebben wij wel toeristenbus naar Castelo dos Mouros en Palacio da Pena genomen. Sintra is zeker een bezoek waard, ook het oude centrum met Nationaal Paleis.
Schitterende camping met alle voorzieningen. In maart zijn ruime ACSI-plekken bezet. Gekozen voor 'normale' laagseizoen plaats € 23 per nacht. Is prijs zeker waard! Lagos en Praia da Luz op fietsafstand.
Camping matig tot redelijk gezien prijs. Betaalden in maart € 12,60 per nacht zonder stroom.
Deze recentie bevat geen tekst.
Maart 2018, terrein zeer drassig, hebben op grind gestaan. Zeer gastvrij ontvangen, uitgebreide rondleiding en wijn- en olijfolieproeverij. Toilet bij zwembad. Prachtige plek om terug te komen later in het seizoen (bijv. mei).Hebben heerlijke wijn gekocht (niet goedkoop), de olijfolie konden we alleen proeven, uitverkocht, in april gingen ze weer bottelen. Eigenaar spreekt perfect Engels.
Is een parking, je betaalt € 5 tot de avond, overnachting is gratis. Als je volgende dag blijft, moet je weer een kaartje kopen. Wel verkeerlawaai, kleine supermarkt op loopafstand.
Deze recentie bevat geen tekst.
In maart 2018 plaats incl. stroom € 11,40 per nacht. Voorzieningen zijn afgesloten. Je staat wel veilig en rustig.
Deze recentie bevat geen tekst.
Overnacht op 10 maart 2018. Prijs € 21 incl. stroom. Zeer drassig terrein, iedereen stond op de paden. Waren sanitair aan het opknappen. Het sanitair dat beschikbaar was, is benauwd, klein en bedompt. Cijfer 5 is gebaseerd op prijs versus kwaliteit in laagseizoen.
Camping is redelijk qua voorzieningen, niet qua plekken. We kregen een plekje achter een chalet/huisje. Geen aanrader.
Mooie camperplek met alle voorzieningen (zowel sanitair als wifi)aan de Lot. Dorpje stelt niet veel voor. Bakker en kleine supermarkt.
Prima voor een overnachting. Dichtbij het leuke centrum van Uzes. Vriendelijke eigenaar die graag vertelt over de wijnen en laat proeven. Met name de rosé (Gris) is een aanrader. Je bent niet verplicht om wijn te kopen. Gratis, geen stroom, wel water innemen en lozen en legen chemisch toilet.
Prima camperplek, geld werd 's ochtends om 9 uur opgehaald. Mogelijkheden voor zowel zon als schaduw. Rustige plek. Dichtbij dorpje met bakker.
Matige camping, wel mooie uitvalsbasis voor fietspad naar San Remo. Ca 3 km langs grote weg, prachtig fietspad (totaal 25 km) langs zee met veel bloemen. Zee en strand zijn idd dichtbij maar niet zo toegankelijk vanwege ongelijke rotsbodem. Supermarkt op loopafstand.
Parking bij hele grote camperzaak. Geen schaduw, veel verkeerslawaai. Toch perfect om Milaan te bezoeken. Ca 1 km lopen naar station, 1e stukje langs drukke weg
Mooie groene camperplek aan zijstroom 'Oude Donau'. Alles netjes. Op loopafstand van centrum (Edeka). 's Nachts rustig.
Prima overnachtingsplek als je op doorreis bent. Rustig en dichtbij centrum.
Viel beetje tegen gezien eerdere beoordelingen. Nauwelijks gastvrij, wel heerlijk gegeten. Bocht geen probleem want P links is ook camperplek. Wel steile helling waardoor fietsendrager over de grond 'schraapt'. Voorzieningen minimaal, geen sanitair, geen schaduw. Plaatsje stelt niet veel voor.
Prima camping, goede voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Goede uitvalsbasis voor Genua en Cinque Terre per trein. Boottochten kun je op de camping boeken.
Prima plek voor doorreis, centrum op loopafstand, grote supermarkt op ca 2 km.