SVR Camping de Boschtuin

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping de Boschtuin is een camping die staat voor rust, natuur en duurzaamheid. Een perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en het ondernemen van culturele uitstapjes. Wat dacht u van een mooie wandeling naar de Achelse Kluis, een bezoek aan het Smokkelmuseum of een prachtige fietstocht, om vervolgens bij uw caravan of tent te genieten van een welverdiend Budels biertje of andere versnaperingen.
Onze faciliteiten zijn eenvoudig en vezorgd.
Let op, onze camping is i.v.m. het grindpad en het compacte sanitair niet geschikt voor minder validen. Heeft u hier vragen over, stel ze gerust via info@campingdeboschtuin.com

Lees verder

• Douche

M

Moosco

nov 2025

Supertoffe eigenaars, die graag een praatje met je maken en je op zondag uitnodigen voor koffie en koek. Aan het uitbreiden van het sanitair wordt gewerkt, dus daar wachten we nog even geduldig op, want het is een leuke plek en op wandelafstand van Budel en winkels. Ook leuk voor fietstochten in Brabant of even de grens over naar België

KoAnneke

jun 2025

Wat betreft de plekken is het als je met de hond komt geweldig veel schaduw en grote plekken maar wat betreft het sanitair dat is echt heel krap ophangen kleding op 10 cm ruimte niet te doen afdrogen en aankleden op net een vierkante meter dat bij 32 graden is niet te doen. Hopelijk komt er gauw een nieuw sanitair gebouw waar je ruimte heb en de buitenruimte vlak ligt

wat n prachtig plekje deze landschapsachtige minicamping. Heerlijke grote plekken veel ruimte om je kampeerplaats heen. Uitzicht op de aspergevelden Vriendelijke eigenaresse, sanitair is schoon netjes, eenvoudig. Prachtig fietsen/wandelen Achelse Kluis en Leenderbos/heide. Super dichtbij centrum met goede winkels supermarkten terassen en horeca. Een topplekje dus!

Bosch 25

6021 AN, Budel, Nederland

Locatie host

Onze faciliteiten zijn eenvoudig en vezorgd.

Lees verder

Kampeerplaatsen op natuurcamping - centum Budel 1km