@user935834605
- 2023
- Dethleffs Trend
Sitecode: 196436
Wat n mooie plek, prachtig sanitair en eenvoudig inchecken. Een aanrader om te fietsen Sallandse Heuvelrug, omgeving Hellendoorn en Nijverdal. Supermarkt en horeca dichtbij, 2,3 km op de fiets. Wij hebben genoten 😄
Wat n heerlijke rustige plek tussen de wijnranken. Een zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaren. mooi nieuw en schoon sanitair. Een gezellige huiskamer met alles erop en eraan. Fantastische landelijke omgeving om volop van fiets-en wandelroutes te genieten. Ton en Anja
bij aankomst gevraagd 2 of 3 nachten verblijf. Er wordt gezegd dat we het liefst mensen hebben die. “vakantie” komen vieren. er is wel plek maar wordt vrijgehouden voor gezin oid die iets langer willen blijven. Wij mogen met camper 1 nacht (43,=) en misschien komt er plek. Na rondje over camping blijkt er best wat plek te zijn. Wij voelden ons hier als Camperaars niet echt welkom.
wat n prachtig plekje deze landschapsachtige minicamping. Heerlijke grote plekken veel ruimte om je kampeerplaats heen. Uitzicht op de aspergevelden Vriendelijke eigenaresse, sanitair is schoon netjes, eenvoudig. Prachtig fietsen/wandelen Achelse Kluis en Leenderbos/heide. Super dichtbij centrum met goede winkels supermarkten terassen en horeca. Een topplekje dus!
heerlijke camping dichtbij centrum Valkenburg. heel vriendelijk ontvangst en rondleiding door eigenaresse. comfortplaats mooi met picknicktafel, sanitair super😄 waren hier op Koningsdag 27-4-2024