Pansion Bianko

• Douche

wij kwamen hier via een duidelijk onverharde pad eindelijk aan. MAAAAAR helaas geen teken van leven zelfs de eigenaar niet. Ook niet telefonisch te bereiken zelfs zeer behulpzame omwonende kregen deze eigenaar niet te pakken, zag er ook onverlaten uit. Dus absoluut geen paradijs of aanrader. toen maar naar geiten kampong Meltaka gereden. geweldig.

Albert2020

mei 2025

mini camping (nu nog 3 plaatsen , moeten er 10 worden) Zeer vriendelijke eigenaar die zijn stukje land aan het omtoveren is naar een paradijsje! adembenemend uitzicht over Skopje en de Matla Gorge. we stonden hier alleen, geweldig 🤩 en idd is de weg een single track dirtroad voor de laatste km, maar dat vond ik juist een mooie uitdaging!

Blackpean

aug 2024

De weg er naar toe is off road, maar als je eenmaal boven bent ben je in een paradijsje. Er is een nette douche en toilet en een buitenkeuken die je (denk ik) mag gebruiken. “Denk ik” want de eigenaar was er niet, de andere camperaar had de sleutel gekregen en we hoorden, laat het geld maar achter in een envelopje. Boven op de heuvel , ‘s morgens, met je eerste kopje koffie in de zon met een grandioos uitzicht, dat is fantastisch!

28QG+4F Skopje

Kuchkovo, Noord-Macedonië

Camping Pansion Bianko - in de natuur op 450m boven zeeniveau - uitzicht stad Skopje en omgeving - laatste kilometer van weg is zand - gebruik GPS-coördinaten

€ 15,00 - € 25,00

(MKD 1.230,00)