@Blackpean
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Na een geweldige route met mooi uitzicht afgedaald naar dit mooie plekje, een bordje gevolgd waar een camper op stond. Over het hobbelige weggetje gereden, lekker smal, je raakt nog net de ligbedjes niet, een grotere camper maakt weinig kans, parkeren op de privé parking van Maria, lekker eten bij Maria en dan een heerlijke nacht met prachtig uitzicht. Dat zoiets nog bestaat, je bent op het meest mooie plekje op de Peloponnesos.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi strand, ‘‘s avonds en ‘‘s nachts rustig. Douche op het strand en douchehokjes en toiletten dicht bij
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196685
Mooie locatie in een rustige omgeving. Vriendelijke eigenaar die samen met zijn vrouw een leuke avond verzorgd met heerlijk eten en mooie wijnen. Een uniek plekje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooi rustig plekje op het erf, leuke wijnproeverij en vriendelijke eigenaar
Maart 2026
mooi verzorgde camperplaats, sanitair heel netjes en een top schoonmaak, vriendelijke eigenaar. lekker zelfgemaakt ijs en kaas. we komen zeker terug!
nieuwe , complete, camperplaats. We betaalden 12:00 euro voor 24 uur, stroom, water inclusief. Alle servicevoorzieningen zijn aanwezig. brede plaatsen met geheel verharde ondergrond. Rustig gelegen aan de duinopgang. Super!
Sitecode: 19677
een mooie camperplaats, hele vriendelijke eigenaren. zo schoon en zuiver hebben wij nog nooit meegemaakt. heerlijk eten, kortom een superplek
mooie plaatsen aan het water, geen last van de doorgaande weg. vriendelijk personeel bij de bar waar je ook een lekker ontbijtje kunt pakken. 10 euro met stroom en water
De weg er naar toe is off road, maar als je eenmaal boven bent ben je in een paradijsje. Er is een nette douche en toilet en een buitenkeuken die je (denk ik) mag gebruiken. “Denk ik” want de eigenaar was er niet, de andere camperaar had de sleutel gekregen en we hoorden, laat het geld maar achter in een envelopje. Boven op de heuvel , ‘s morgens, met je eerste kopje koffie in de zon met een grandioos uitzicht, dat is fantastisch!
leuke autocamp direkt aan kiezelstrand, goed en schoon sanitair!