Jernestangen Bobilparkering

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

BvanDorp

aug 2025

In tegenstelling tot de eerdere review van vandaag kan ik zeggen dat de camperplaats gewoon open is. Deze plek zeer gemakkelijk te bereiken via de doorgaande weg (41). Voldoende ruimte en een prachtig uitzicht rondom. Geen faciliteiten, behalve een vuilnisbak.

Gui-renild

aug 2025

GESLOTEN!!! Na een aantal kilometer spannende grindweggetjes met hoogteverschillen, waar enkel 1 voertuig ( voor beide richtingen) op past … kwamen we bijna op bestemming, een dikke ketting met hangslot tegen. Dat werd terug achteruit rijden tot een plaats waar je kon draaien. Spaar je de stress! 1 ster omdat de revieuw anders niet geplaatst kon worden.

super plek! prachtig uitzicht en vriendelijke eigenaar! hij kwam toevallig langs om de container te legen. wij hadden te groot geld en hij heeft ons vriendelijk geholpen met wisselen. verschillende vuurplaatsen op het terrein en hout is makkelijk te sprokkelen! perfect voor 1 nacht met mooi uitzicht!

4760, Birkeland, Noorwegen

gebruik coördinaten - op grind aan rivier - contant betalen via brievenbus - centrum 13km

NOK 100,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!